Jana Šulcová: Své tělo jsem brala jako materiál…pak jsem si připadala prašivá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jana Šulcová: Své tělo jsem brala jako materiál…pak jsem si připadala prašivá!

Jana Šulcová
Jana Šulcová (Koláž Ahaonline.cz)

V nezvykle otevřené zpovědi promluvila Jana Šulcová (66) o dlouho potlačovaných pocitech. Jak se po letech dívá na svou minulost žena, která patřila k sexuálním symbolům českého filmu?

S odhalováním před kamerou neměla Šulcová problém a její nahé tělo mohli diváci obdivovat například ve filmu Oldřich a Božena. „Samozřejmě, že mi to dělalo potíže, ale ne zas tak velké. Brala jsem svoje tělo jako materiál,“ řekla pro TV magazín Blesku herečka, podle níž jsou dnešní filmy paradoxně puritánštější.

Šulcová měla v mládí davy obdivovatelů, ale přesto tvrdí, že zůstala počestnou ženou. „V životě jsem s nikým nekoketovala. Byla jsem tak vychovaná a neměla jsem to zapotřebí,“ tvrdí herečka, která se po rozvodu s Oldřichem Víznerem stáhla do ústraní.

Důvod k tomu měla celkem zřejmý. „Zaprvé máte pocit, že máta na čele napsání rozvedená rovná se prašivá, zadruhé si každá žena myslí, že jste tam přišla jenom proto, že jí chcete odloudit manžela,“ dodala Šulcová.



Autor:  cam

Přečtěte si
mirka46
19. 8. 2013 • 18:31

škoda jí, byla to velmi oblíbená herečka, ted je to troska.je mi jí líto

dandova
18. 8. 2013 • 17:17

Uz zase je tady.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.