Zvrat v egyptské tragédii: Monika (†36) se podle hvězd otrávila sama! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zvrat v egyptské tragédii: Monika (†36) se podle hvězd otrávila sama!

Petr se o zesnulé manželce a dceři vyjadřuje podezřele chladně...
Petr se o zesnulé manželce a dceři vyjadřuje podezřele chladně... (koláž Ahaonline.cz)

Nový pohled do případu Petr K. (35) a jeho otrávené manželky Moniky (†36) a dcerky Klárky (†8) vnesl astrolog Milan Gelnar. Ten vyčetl z postavení vesmíru v osudný den, co se odehrávalo v mysli aktérů děsivého příběhu.

Vyšetřovatelé podezřívají Petra z vraždy svých blízkých a jeho dovolená v Egyptě tak dostala trpký spád. Astrolog se pokusil odhalit, co se vlastně v hotelovém pokoji odehrálo. Přestože nezná přesný čas narození Petra a Moniky, zpracoval pro Blesk jejich horoskop.

U Moniky je velmi zřetelné, že ji čekaly dramatické události. „Je zde naznačená role jedů, otrav a podobně. Dále aktivování temného, zapojení prvků spojených s dávnou minulostí a také aktivní účast Moniky. Je pravděpodobné, že si otravu Monika způsobila ať už vědomě či nevědomě sama, ale vůbec v tom nevylučuji nějakou zásadní roli jejího muže,“ šokoval Gelnar.

Petr měl ovšem podle horoskopy prožít všední den, takže není na místě obvinit ho jako vraha. „Ukazuje se však, že v jeho horoskopu je naznačený trend, kdy jeho nositel se v životě častěji setká s událostmi jako je těžká nemoc, vražda, zmrzačení, násilná smrt a podobně,“ připouští astrolog.



Autor:  cam

Přečtěte si
emyd
13. 8. 2013 • 10:31

Nejsem sice psycholog,ale mam odjakziva ten dar a to cuch na lidia u toho pana mi nesedi ale smrdi uplne vsechno

aha-aha
10. 8. 2013 • 23:27

No proč by to dělal v Egyptě...? No protože před odletem všechny dobře pojistil pro případ úmrtí v zahraničí.Z toho se miliony sypou.Kdyby Moniku a Klárku zabil doma, nedostane nic.Tvrdí, že doma je pojištěný jen on.Tak to promyslel tak, že když vycestují, tak udělá nejvyšší cestovní pojištění.Nikoho by nenapadlo, že má v plánu vraždy, z nichž dostane obrovské prachy.Myslel.......ale nedomyslel.Tak teď dostane trest smrti, až vyjde pravda najevo a peníze z pojistky zdědí přímá rodina Moniky a Klárky.Proto rodina tak Petrovi pomáhá, když už se ta tragédie nedá nijak vrátit zpátky.Bohužel, je to smutné, ale je to tak.

inocenta
10. 8. 2013 • 11:35

Kdyby vrah či zloděj vypadal jako vrah a zloděj, tak by se asi "neuživil", ale tito lidé často vypadají velmi důvěryhodně a mají navenek slušné a milé chování. Přetvářka je součástí jejich života. Mimoto někdy jde skutečně oi psychicky rozdvojené osobnosti , kdy se střídá hulvát a agresor s nesmělým a servilním jedincem. někdy doma, jindy venku, to je různéí a známn oba takové typy. Vždy jde o extremní chování.

inocenta
10. 8. 2013 • 11:25

Mohl ji vydírat, protože mohl znát něco, co by ji přiverdlo do kriminálu a tím udržovat vztah. nebyl by jediný,kdo to dělá. Dělají to i ženy,aby udržely muže.

caunt
10. 8. 2013 • 06:36

Honzo, po ránu vynikající

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.