Nývltová se vrátila z děsivé Hurghady: Byla to nejkrásnější dovolená! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nývltová se vrátila z děsivé Hurghady: Byla to nejkrásnější dovolená!

Fotografie
Fotografie (internal)

Zpěvačka Kamila Nývltová (24) si dopřála dvanáct dní plných luxusu, romantiky a plážového dovádění s přítelem Tomášem na egyptské Hurghadě. Na stejném místě se odehrál i tragický příběh Petra (35) z Karviné, který je podezřelý z vraždy své manželky Moniky (†36), a dcerky Klárky (†8).

Nývltová ovšem v egyptském letovisku Hurghada našla ráj na Zemi. Ani během dovolené ovšem nezapomněla dřít na své postavě, kterou úspěšně zbavila přebytečných kil.

Za poslední čtyři roky zhubla patnáct kilo a pokoj si nedala ani v Egyptě „Každý den ráno jsem byla ve fitku, běhala na páse a trochu posilovala, hodně jsem plavala, hrála volejbal a šnorchlovala, takže žádné nabrání kil na dovolené nehrozilo,“ pochlubila se zpěvačka. Přesto si prý dovolenou jaksepatří užila. „Byla to jedna z nejluxusnějších a nejkrásnějších dovolených v mém životě,“ přiznala Kamila, která neměla tušení o otravě českých turistek.

Autor:  kot,cam

Přečtěte si
Shelby16
9. 8. 2013 • 23:40

Prostě měla štěstí, že ji nestihli otrávit, já bych tam nejela ani za zlatý prase.

egyptanka
9. 8. 2013 • 16:12

Co je to zase za nadpis? Jaká děsivá Hurghada? Byla jsem tam mnohokrát v hotelových resortech a tyto dovolené patřily k nejlepším. Krásné pláže,korály,nádherné rybičky,skvělé ubytování a služby,palmové zahrady,atd. Nikdy jsme neměli zdravotní komplikace,vždy naše cestovní pojištění bylo nevyužito. Klidně tam pojedu znovu. Kde jsem byla,tak srovnatelné jsou jen Kanárské ostrovy a Florida.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.