Mareš, Bílá a Slavík: Schválili společně podvod v Talentu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mareš, Bílá a Slavík: Schválili společně podvod v Talentu?

Porota ve složení Mareš, Bílá a Slávik nakonec poslala Michala do dalšího kola.
Porota ve složení Mareš, Bílá a Slávik nakonec poslala Michala do dalšího kola. (TV Prima)

Tohle se v soutěži Česko Slovensko má talent ještě nestalo. Zabojovat o v přepočtu 2,5 milionu korun totiž přišel i přímo zaměstnanec televize Prima, která talentovou soutěž vysílá.

Konkrétně redaktor zpravodajství z Ústeckého kraje a milovník zpěvu Michal Israel Volf. „Zpívám rád a zpívám dokonce i při práci, kterou dělám, tak jsem se rozhodl, že bych si chtěl vyzkoušet zpívání před velkým publikem a před porotou. A to se povedlo,“ řekl po svém vystoupení na pódiu Volf.

Protože písně z repertoáru Simona & Garfunkela se zhostil víc než dobře, porotce Jaro Slávik (39) si z něj utahoval: „To jde, aby Talent vyhrál zaměstnanec televize, která ho pořádá? Co na to řekne váš zaměstnavatel?“ Slávik a další porotci Lucie Bílá (47) a Leoš Mareš (37) nakonec poslali Michala dál. Jak se jeho pouť soutěží bude odvíjet, uvidíme v televizi už letos na podzim. 

 



Přečtěte si
ivoadler
17. 8. 2013 • 10:35

Proč by nemohl soutěžit zaměstnanec pořádající televize?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.