Petr udělal ve výpovědi osudovou chybu: O mrtvé manželce mluví jako o »cizí ženě«, tvrdí expertka na řeč těla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Petr udělal ve výpovědi osudovou chybu: O mrtvé manželce mluví jako o »cizí ženě«, tvrdí expertka na řeč těla

Petr se o zesnulé manželce a dceři vyjadřuje podezřele chladně...
Petr se o zesnulé manželce a dceři vyjadřuje podezřele chladně... (koláž Ahaonline.cz)

Po dalším televizním vystoupení Petra K. (35) už jen málokdo pochybuje o tom, že by měl čisté svědomí. Muž, který v Egyptě přišel o manželku Moniku (†36) a dcerku Klárku (†8), působí chladnokrevně a v první řadě mu jde o vlastní prospěch.

Už z prvních slov Petra bylo zřejmé, že se snaží za každou cenu prokázat svou nevinu. Až pak došla řeč na otrávenou Moniku s Klárkou a projevil náznak lítosti. Člověk, který by za těchto okolností přišel o rodinu, by však jednal právě naopak.

Nad strojeným projevem Petra v televizi se pozastavuje i odbornice na řeč těla Eliška Landovská. „Ani jednou neřekl Klárčino jméno a zajímavý je i jeho vztah s manželkou. Stále o ní totiž mluví jako o své manželce, Kdyby ji miloval, mluvil by o ní jako o své milované Monice, nebo by pro ni měl nějakou zdrobnělinu,“ řekla expertka Blesku.

Podezřelé jsou i detaily, které Petr popisuje mechanicky jako stroj. „Přesně věděl, co se stalo. Kolikrát zavřel dveře od záchodu, že manželka ležela na levém boku. To si přece člověk v šoku, co zjistí, že mu zemřela milovaná žena a dítě, nemůže vybavit,“ dodala Landovská.

Autor:  cam

Přečtěte si
teufel
9. 8. 2013 • 09:52

A tos vzl kde?Bartáčková si říká Iveta sama.

tondapraha
9. 8. 2013 • 09:06

Další expertka,která to vše osvětlí.Toje děs kolik lidí se do toho se-re a všichni jsou tak moudří??!!

prroud
9. 8. 2013 • 08:45

"Pani byla hezounka?" To je opravdu,ale opravdu vec hodne relativni jak kdo na koho pusobi .Rozumnej clovek by s tim radeji moc neoperoval.Nekdo ma rad holky,jinej vdolky.Osobne bych s ublizovanim nebo jinym slovnim poskozovanim pockal az bude jasno.I kdyz je bohuzel pravdou,ze pokrivenymu zaprodanymu a pod bicem zvyklimu masochystickymu a sebelitujicimu ceskymu clovickovi dela mnohem vic dobre kdyz muze ublizit,nez kdyz muze udelat radost,nebo pomoct,podle toho to u nas taky vypada,kdyz vladnou prachy a sebestredna,bezohledna sobeckost na ukor kohokoliv a cehokoliv.Je to skoda,mame co napravovat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.