Tramp Václav Neckář: Jeviště vyměnil za táborák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tramp Václav Neckář: Jeviště vyměnil za táborák!

Václav má táborový oheň moc rád.
Václav má táborový oheň moc rád. (Foto pro Aha! – Fanklub Václava Neckáře)

Takhle zpěváka neznáte! Václav Neckář (69) slezl z pódia a vyrazil do přírody. Se svým fan klubem pekl na břehu Máchova jezera buřty a plavil se na parníku. Dokonce si stoupl ke kormidlu.

Tradice dlouhá takřka čtyřicet let ještě nikomu nezevšedněla. „Letní setkání připravuje můj klub už od roku 1974,“ prozradil deníku Aha! Neckář. „Poslední roky vždycky tady v Doksech. Je to paráda, všichni se vždycky těšíme,“ dodal vesele zpěvák.

Aby nevyšel ze cviku, přece jen svým příznivcům zazpíval. Jinak se ale věnoval výhradně tábornickým disciplínám. Připravoval s ostatními dřevo na táborák a pak brázdil vodní hladinu jako zkušený mořský vlk. Co na tom, že pod ním byla sladká voda!

„Počasí nám přeje, tak si to tu užíváme,“ zakončil Vašek. Nakoupil dokonce pohlednice, které z kempu rozeslal svým blízkým. Bráchovi Janovi (64) nemusel, ten byl u jezera s ním.

Setkání si užívaly i fanynky. „Jezdili jsme s Vaškem spolu s dětmi, teď už s sebou vozíme vnoučata. Jeho písničky mají rády všechny generace,“ řekla Aha! Zoja Šedivá, která je jednou ze zakládajících členek fanklubu.

 



Autor:  höh

Přečtěte si
maryjean
27. 8. 2013 • 15:10

O tom silně pochybuji. Loni jsme ho tam potkali a už mu to moc dobře nechodí. Jinak zpěv ještě docela dobrý

milujuvaska
16. 8. 2013 • 09:09

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.