Lucie Vondráčková: Smůlu prolomí křišťál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lucie Vondráčková: Smůlu prolomí křišťál!

Lucie dostala hned začátkem roku dvě umělecké facky, a tak doufá, že smůlu má pro tento rok již vybranou.
Lucie dostala hned začátkem roku dvě umělecké facky, a tak doufá, že smůlu má pro tento rok již vybranou.

PRAHA – Letošní rok nezačal pro Lucii Vondráčkovou (26) zrovna optimisticky. Nejdříve se pouhé čtyři dny před premiérou zhroutil Viktor Preiss (59) a Lucie po dvouměsíčním intenzivním zkoušení přišla o hru.


PRAHA – Lucka Vondráčková (26) se zlobí! Hudební vydavatelství Universal Music by totiž mělo již příští měsíc vydat výběr jejích největších hitů, ale Lucie o tom vůbec neví! „To je ale překvapení! O mém Best Of albu nevím zhola nic,“ nestačí se divit Lucie!
„Universal mi vydal jedno album a od mého vydavatele Tommü Records tenkrát odkoupili všechny mé předchozí desky mimo těch dvou posledních,“ přiznává Lucie, jejíž poslední album Boomerang patřilo mezi nejpro- dávanější desky loňského roku a fanoušci zpěvačku katapultovali na čtvrté místo v Českém slavíkovi. A právě velké popularity Lucie se nyní snaží využít Universal Music vydáním alba jejích největších hitů. A vůbec mu nevadí, že ty největší pecky z poslední doby jako Vítr, Strach, Úplně down nebo Nech mě jít, na desce nebudou, protože na ně nemají práva! „My ještě nevíme, zda to vydáme. Ještě nejsou vybrané písničky,“ řekl deníku Aha! marke- tingový ředitel Universalu Miloslav Zyka. Album Best Of Lucie Vondráčková by přitom podle edičního plánu Universalu mělo vyjít již na konci února!

Kliknutím zvětšeteLetošní rok nezačal pro Lucii Vondráčkovou (26) zrovna optimisticky. Nejdříve se pouhé čtyři dny před premiérou zhroutil Viktor Preiss (59) a Lucie po dvouměsíčním intenzivním zkoušení přišla o hru Dumb Show v Divadle Ungelt, ve které měla zářit spolu s legendárním hercem a jeho synem Martinem Preissem. Hned poté se dozvěděla, že hudební vydavatelství Universal Music připravuje vydat výběr jejích největších hitů, aniž by o tom cokoli věděla. Už se ale začíná blýskat na lepší časy a prý za to může křišťál!

„Není každý den posvícení a bude líp,“ snaží se usmívat a být optimistická Lucie. „Bylo to jedno z nejúžasnějších zkoušení, jaké jsem kdy zažila. Pracovali jsme dva měsíce v kuse, čtyři hodiny denně,“ vzpomíná na zkoušky Dumb Show Lucie. „Smysl toho Best Of alba vidím snad jen v tom, že se konečně i věci, které jsou teď jen těžko k sehnání, dostanou ke svým posluchačům. Ale k mání jsou všechny moje desky na www.lucievondrackova.cz,“ dodává Vondráčková. Práva na její poslední dvě alba, která byla doslova nadupaná hity, ovšem Universal Music nemá, a proto její největší hity jako Vítr, Strach, Úplně down nebo Nech mě jít na albu »Největších hitů« nebudou.

Smůlu by měla nyní prolomit Křišťálová deska, kterou má Lucie Vondráčková dostat od svého vydavatele Tommü Records. „Tohle dárkové balení je za komplet všechny prodané desky kromě alba Manon, které vydal Universal. Kdyby se měla dávat za mé poslední cédéčko Boomerang, tak bych si počkala ještě tak tři sta let. Je to sice veleúspěšný titul, ale vzhledem k legračním prodejům celkově je to spíš k smíchu,“ říká skromně Lucie. Dokonce ani neví, kdy přesně Křišťálovou desku převezme. „Ta deska je poděkování mým posluchačům, že jdou tu cestu se mnou a s mými písničkami. Moc si jejich přízně vážím,“ dodala Lucie.


Autor: Miroslav Graclík
Foto: Majka Votavová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.