Džambulka je postrachem českých úřadů: Rychtář a Macura je zahlcují nesmyslnými žádostmi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Džambulka je postrachem českých úřadů: Rychtář a Macura je zahlcují nesmyslnými žádostmi!

Džambulka děsí české úřady, už tak mají spoustu práce
Džambulka děsí české úřady, už tak mají spoustu práce (koláž Ahaonline.cz)

Konec styku Zdeňka Macury (39) s Ivetou Bartošovou (47)! Josef Rychtář (55) učinil první právní krok! A rival ho následoval! Požaduje omezení styku Rychtáře s Ivetou.

Válka Rychtáře a Macury má další dění. Od slovních urážek, facek a pěstí se přesunula na právní pole. Rychtářovi došla trpělivost po italském výletu, nepodařeném předání Ivetiných věcí v Uhříněvsi a demonstraci na podporu týraných žen, se kterou byl Macura spojen, a začal jednat.

„Paní Ivetou Bartošovou jsem byl požádán o podání předběžného opatření kvůli omezení styku na pana Zdeňka Macuru. Tento pán neustále zasahuje do našich životů a obtěžuje nás. Navíc se mě snaží neustále vyprovokovat. Žádost jsem podal písemně v pondělí večer,“ prozradil deníku Aha! Rychtář, podle kterého je Iveta obětí Macury.


Ten to ale nenechal jen tak. „Udělám to samé, co on! Podám předběžné opatření kvůli omezení styku s Ivetou na pana Rychtáře,“ komentoval bezprostředně Rychtářův krok Macura. A jak slíbil, tak také udělal. Stále je totiž přesvědčený, že je Iveta obětí domácího násilí. Předběžné opatření pro omezení styku ale určitě nebude posledním právním krokem, který oba zpěvaččini muži podniknou. Papírová bitva teprve začíná.



Přečtěte si
jack.rozparovac
7. 8. 2013 • 21:56

pavucinka
7. 8. 2013 • 21:39

Metrostav a podobné privilegované společnosti jsou dražší.

pavucinka
7. 8. 2013 • 21:38

ukázka české morálky. Tam,kde jinde zasahuje psychiatr a zákon, tady se lidi baví. Drsná reality show a ostuda nyní už i v zahraničí. Slušný člověk je zhnusen co je tady vše podle zákona možné. Zákonodárcií taedy 23 roků po revoluci nic nedělali a společnost hodně splaněla. Źa komunistů byl aspoň nějaký režim / pracovní povinnost, žádný rasismus/ a nyní je tu džungle sa právy silnějšího / bohatšího/ Nevím jak to bude končit, jinde to končívá většinou občanskou válkou.

jack.rozparovac
7. 8. 2013 • 20:53

ihne.

jack.rozparovac
7. 8. 2013 • 20:52

neni to parta hic ale alkoholička

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.