Nic trapnějšího sv. Václav neviděl: Demonstrace za Bartošovou byla ostudná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nic trapnějšího sv. Václav neviděl: Demonstrace za Bartošovou byla ostudná!

Na Václaváku se sešlo asi 30 lidí.
Na Václaváku se sešlo asi 30 lidí. (Aha! - Marek Pátek, Karel Kopáč)

Už od chvíle, kdy Domenico Martucci oznámil, že hodlá na Václavském náměstí demonstrovat proti týrání žen (a hlavně Ivety Bartošové), bylo jasné, že to nemůže dopadnout dobře. Celá akce se už s předstihem stala terčem posměchu. A nakonec i k smíchu byla.

Akce začala v pět hodin pod sochou sv. Václava, kterému snad raději měli památkáři zakrýt oči. Místo, kde se psaly české dějiny, totiž zažilo něco, co vypadalo jako sešlost šílenců. Bok po boku tam stáli Domenico Martucci a Zdeněk Macura se žlutými letáčky, a to bylo téměř všechno. Lidí přišlo zhruba 30 (některé odhady říkají, že dokonce 40!), na které dohlížela zhruba desítka policistů. O „tvorbu davu“ se tak nakonec musela postarat ochranka a novináři.

Macura s Martuccim rozdávali letáčky a diskutovali s lidmi, z nichž část vykazovala známky mírné opilosti, která ovšem v tomto horkém počasí nastává často už po prvním vypitém pivu. Lidé, kteří se přišli podívat, Macurovi s Martuccim buď projevovali sympatie, nebo jim nadávali. Nakonec se do sebe dokonce pustily i dvě dámy, které se přely, zda je větší lump Rychtář nebo Macura.

Celou frašku nakonec ukončilo velmi brzy počasí, byť Martucci měl místo zarezervované až do desáté hodiny večerní. Na Prahu se snesla silná bouřka, která tak zachránila nebohého sv. Václava, který už nemusel dál tuhle ostudu sledovat. Díky, matko přírodo!



Přečtěte si
alla
4. 9. 2013 • 14:57

Promiňte mi, ale jinak se to vyjádřit nedá!!! Pisatel tohoto článku je asi dementní?? K smíchu je sám pisatel. Nepsal to snad dokonce paroháč????? 14 dnů nebo dokonce 21 dnů po??? A proč do toho tahá Bartáčkovou????

ivuska1
5. 8. 2013 • 21:31

Jak muze nekdo napsat , ze boj proti tyrani je trapne !!! Co je to za cloveka ,ktery takto s vysmechem zlehcuje tak strasnou vec a jeste to verejne prezentuje !!!!! To jsou pracovnici AHA ?!

jack.rozparovac
5. 8. 2013 • 19:00

myslíš ivetu bartošovou mame nechat stranou ? At ivetka bartosová nechá stranou toho hulvata rychtaře

jack.rozparovac
5. 8. 2013 • 18:57

Možná trapná akce, ale jinak týrání žen je hrozné, a ty praskliny v lebce Bartošové ještě nikdo nevysvětlil... ale viděl ?

jack.rozparovac
5. 8. 2013 • 18:54

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.