Kyprá Charlotte se bije za mámu Štikovou: Není rozkydlá, má pevnou postavu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Kyprá Charlotte se bije za mámu Štikovou: Není rozkydlá, má pevnou postavu!

Máma Štiková s dcerou Charlotte
Máma Štiková s dcerou Charlotte (Martin Pekárek)

Máma Štiková (41) má v rodině silného spojence. Poté, co jí Ornella (20) ukázala záda, Monika našla oporu ve své mladší dceři Charlotte (16), která jí je proporčně mnohem bližší.

Zatímco Ornella svou matku zavrhla kvůli panovačnosti a snaze vecpat se mezi smetánku, Charlotte jí je věrnou oporou. Svou mámu dokonce tak miluje, že je schopná lhát jí do očí. Nástupnice Ornelly moc dobře ví, co Moniku nejvíce potěší, a tak opěvuje její postavu.

 

Máma Štiková se nedávno pochlubila fotkami s »novou hlavou«. Místo obdivu však sklidila posměch a Charlotte musela zasáhnout. Na facebooku se totiž Monice její přátelé vysmáli a doporučili jí, aby kompletně změnila svůj styl i šatník a především zhubla.

 

„Máš moc kulatý obličej a tenhle typ účesu se k tobě nehodí,možná chceš vypadat mladě,ale na rovinu ti říkám zhubni a změň šatník...“ zaznělo doporučení pro mámu Štikovou. Uražená Monika odmítla tyto výplody bezesporu duševně chorého člověka komentovat a iniciativy se ujala mladší dcerka, pro niž ovšem toto doporučení platí jakbysmet.

 

„Moje máma nosí, co se ji líbí, a myslím, že je to hezký, co nosí. A co se týče její postavy, tak aspoň ji má celou pevnou a ne rozkydlou,“ napsala Charlotte milosrdnou lež, která jí zajistila maminčinu přízeň. Mnohem efektivnější by ovšem bylo, kdyby s mámou Štikovou vyrazila sportovat… oběma by to jedině prospělo.



Přečtěte si
alla
6. 8. 2013 • 14:00

Ten jejich taťka by jeměl srovnat, vždyť se jim půlka národa posmívá, jsou trapné a nechutné.

majojo
5. 8. 2013 • 23:55

Přinejmenším se prokurvily do povědomí národa. Přiznej si na rovinu - kdo zná tebe?

brekekesalami
5. 8. 2013 • 21:40

tomu doktorka nerozumí, choď raději k Šarlotce

colombina
5. 8. 2013 • 20:16

to jsou hrozný tetky tyhle dvě

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.