Jiří Lábus: Má ženskou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Jiří Lábus: Má ženskou!

PRAHA – A je to venku, Rumburak má ženskou! Přestože to tají, populárnímu herci Jiřímu Lábusovi (56) lásku přinesla povodeň už téměř před třemi lety!


Víme o ní všechno! Panečku, to je baba!

> Sbalil ji u goril
> Říkají jí zoobába
> A pořád ho okřikuje

Díky ní se totiž v trojské zoo při znovu- otevření rekonstruovaného pavilonu goril nížinných seznámil s Yvonou Krouskou (53), které díky jejímu zaměstnání Lábusovi vtipní kolegové ze Studia Ypsilon neřeknou jinak než »zoobába«! A také mezi nimi není tajemstvím, že je to pěkná stíhačka!

To, že Lábusova přítelkyně není v kolektivu Studia »Y« nikterak oblíbená, potvrzuje jeden z Lábusových hereckých kamarádů. „Přestože Jirka je rozený vtipálek, ta jeho Yvona je komisní. Když Jirka dělá nějakou legraci, tak ona ho pořád okřikuje, prostě nemá smysl pro humor. Je vůbec taková uzavřená, nezapojí se do žádné legrace,“ dodává herec s tím, že přezdívka »zoobába«, zkráceně »zovka«, vznikla z toho, že Krouská pracuje od roku 2002 v trojské zoo coby vedoucí oddělení doplňkových činností. Jako taková má na starosti stánky se suvenýry a s občerstvením. Kromě toho je však paní Yvona také místopředsedkyní dozorčí rady nadace Chantal Poullain Archa Chantall.

Lábus se s Krouskou seznámil 25. října 2003 při křtu nově otevřeného pavilonu goril, který byl rekonstruovaný po povodni. A právě od té doby, snad díky své přítelkyni, Lábus pro zoo pracoval ještě mnohokrát. „Nemám k tomu co říct, nezlobte se, o tom nemůžu mluvit,“ smála se na naši otázku sama paní Yvona. Podle její kamarádky a i hercových kolegů jí však zájem novinářů nepříjemný není. Paní Lábusovou by se podle obou zdrojů stala ráda.
„Jirka občas přespí u ní, nebo spolu jezdí na Jirkovu chalupu do Volyně. Poslední dobou je ale jasné, že Jirka má toho jejího peskování dost a je jen otázkou času, kdy se s ní rozejde,“ dodává Lábusův kolega.


Autor: Petr Macek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.