Frej zaútočil na Hanzlíka: Kecá blbosti, v seriálu by si rád zahrál! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Frej zaútočil na Hanzlíka: Kecá blbosti, v seriálu by si rád zahrál!

Jaromír Hanzlík svým nelichotivým vyjádřením o nekonečných seriálech vytočil i režiséra Adamce.
Jaromír Hanzlík svým nelichotivým vyjádřením o nekonečných seriálech vytočil i režiséra Adamce. (Koláž Ahaonline.cz)

Svým prohlášením, že herecké řemeslo degradují nekonečné seriály, vytočil Jaromír Hanzlík (65) nejen režiséra Jiřího Adamce (65). Rozčílil i hereckého kolegu Ladislava Freje (71). „Kecá blbosti,“ řekl dopáleně deníku Aha!.

Hanzlík se ostře obul nejen do Ulice a Ordinace, ale i Cest domů. „Nemá to stejný rukopis a herec o postavě neví, kam bude směřovat. Zda se třeba z důstojníka nestane babička,“ řekl Hanzlík o nekonečných seriálech.
Frej nechápe, proč to říká právě on, který v seriálech hrál a stále hraje, naposledy například v Sanitce 2. „Co to je za blbost?“ ptá se Frej. Poukázal i na to, že Hanzlík, s nímž hrál v Nemocnici na kraji města, musí vědět, že se také několikrát natahovala a dotáčela.


„No jistě, na začátku jsme také nevěděli, jak ty naše postavy skončí... To, co říká, je prostě nesmysl. Nechápu, proč to dělá? Vždyť tím degraduje i sebe,“ míní Frej, který Hanzlíkovo chování nazývá »přehnaným hereckým purismem«.
Podle Freje se takhle chová jen blázen, protože každý herec rád vezme roli v seriálu. „No jistě, co si budeme namlouvat? Děláme to všichni kvůli honoráři a nikoli pro nějaké vyšší cíle. Chceme si platit milenky? Chceme. Chceme na dovolenou k moři? Chceme. A když budeme ohrnovat nos nad seriálem, nebudeme z toho mít nic,“ dodává Frej.



Přečtěte si
jana
3. 8. 2013 • 07:45

Pokud by se vsichni herci k serialum staveli jako Hanzlik, pak by se serialy netocily, protoze by v nich nikdo nehral. A kdyz by se serialy netocily, tak by je nedavali v televizi. A kdyz by nesly v televizi, nekteri lide, hlavne duchodci by se nemohli stat zavisli na tomto prisernem odpadu o nicem. S panem Hanzlikem souhlasim, ale bohuzel prachy jsou prachy...

nafta
2. 8. 2013 • 23:07

Keď mu ide len o prachy tak môže predávať so "Šmejdami" a tam tiež zarobí na baby a more.

tatu
2. 8. 2013 • 21:17

Tak,tak,pesně!!Už mně taky štvou,jak vyprávějí co všechno si na divadle dělali.Ty "historky"jsou někdy strašné,ale oni se na jevišti bavili a diváci,ti koukali co se děje.

tatu
2. 8. 2013 • 21:13

pro jees-ale pan Frej nepopírá,že ty seriály jsou žumpa.On to přiznává,ale zároveň říká,že když chceme mít milenky,jezdit k moři,a žít v Praze,,tak proč by nehrál,když to vynáší pěkné many!!!A když na to lidé čumí,tak proč by si nezahrál i v žumpě?Za 20 000.-Kč za den?No klidně budou hrát,proč ne??A nějaké umění??Co to dneska je?Bratislavské pondělky už nikdy nebudou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.