Záhada otřesného účesu mámy Štikové odhalena: Má ho na svědomí její »zeťák«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Záhada otřesného účesu mámy Štikové odhalena: Má ho na svědomí její »zeťák«!

Máma Štiková a její legendární účes
Máma Štiková a její legendární účes (koláž Ahaonline.cz)

Monika Štiková (41) svými oduševnělými projevy a svérázným módním stylem už dávno zastínila nezbednou dcerou Ornellu (20). Zadlužená milovnice luxusu teď odhalila, kdo vytváří děsivý účes na její skvostné hlavě.

Máma Štiková se řadí mezi celebrity a musí tak být neustále ve střehu před zvědavými fotografy, které marně vyhlíží před svým luxusním pronajatém domě. Aby v českém showbyznysu nezapadla, je věrná účesu známém jako »cukrová vata«, který vyšel z módy dávno předtím, než Ornella spatřila světlo světa.

Monika má dokonce svého dvorního kadeřníka, jimž není nikdo jiný než Michal, přítel její korpulentní dcerky Charlotte (16). Právě k němu se máma Štiková vydala a po smrtelné dávce peroxidu a několika hodinách fénování se vydala do ulic s hrdostí salónního pudla.

Pro svého potenciálního »zeťáka« má Monika slabost, protože dokáže umocnit její ženskou krásu. Do rodiny ho tak přijala, přestože jeho kadeřnické umění Štikovým nezajistí zdaleka takovou publicitu jako Pepa Kokta.

Vylepšená Monika se pochlubila fotkami s novým účesem a nedbala dobře míněných rad, které ji vybízejí k výrazné změně stylu. „Máš moc kulatý obličej a tenhle typ účesu se k tobě nehodí, možná chceš vypadat mladě, ale na rovinu ti říkám zhubni a změň šatník,“ dostala máma Štiková ránu od svého kamaráda. A další kritika na sebe nenechala čekat: „Moni, vy víte, že vám píši ráda, a že se mi jako žena líbíte, jen jsem vám napsala, a to v dobré víře, ať si nečešete vlásky takhle dozadu, že vás to dělá starší.“

Máma Štiková toho ovšem o kráse ví více, než zbytek světa, a rady ji nechávají chladnou. Důležité je, že se takhle líbí sama sobě a neprotestuje ani její manžel Michal, který Moniku celý život slušně dotuje.



Autor:  cam

Přečtěte si
maryjean
3. 8. 2013 • 10:34

Kdo psal ten článek? Autor nějaký "cam" .Nejseš ty chlapče nějakej nacamranej? To si to po sobě nemůžeš přečíst a než to sem dáš tak opravit chybné vyjadřování. Jinak mne paní Štiková nezajímá. Není to žádná celebrita jak o ní všude píší. Udělali to z ní novináři aby měli o čem psát a ona je tak jednoduchá, že se stále předvádí.

alla
3. 8. 2013 • 03:51

Kde se vzala, tu se vzala domovnice od plotny a říká si celebrita?? Vždyť články o ní jsou o ničem. Ta ženská umí akorát jíst a blábolit nesmysly. Jednu dceru strčí do postele obstarožnímu seladonovi a druhé mimochodem ještě neplnoleté vystrčí prsa až na ulici. Co je to za mámu???

majojo
2. 8. 2013 • 22:53

Polož vedle sebe fotku Madonny a Moniky. Možná í uvidíšnějaký nepatrný rozdíl.

majojo
2. 8. 2013 • 22:51

Ale no tak, bulváři, jenom nekecejte, takhle otřesný účes měla i předtím, nez ta její Dorota tohío potomka italských šlechticů potkala,. Mimochodm, kdyby to byl ipotomek indických šlechticů, měl by nárok na ttiul mahárádža. Vzdělankyně jjako Monča jistě odcvodí proč.

cherilyn
2. 8. 2013 • 18:51

Podle mě má paní Monika účes inspirovaný 60. léty, Madonna měla podobný Sixties Look: ***hairfinder.com/celebm/hairstyle-madonna2.htm

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.