Bratr Bartošové Lumír šokuje: Promluvil o sexuálním zneužívání Ivety otcem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Bratr Bartošové Lumír šokuje: Promluvil o sexuálním zneužívání Ivety otcem!

Lumír má o sestru Ivetu Bartošovou obavy
Lumír má o sestru Ivetu Bartošovou obavy (koláž Ahaonline.cz)

Proč se Iveta Bartošová (47) utápí v alkoholu a ničí lidi kolem sebe? Podle dlouho utajovaných informací ji mají »čucíky« chránit před děsivými vzpomínkami z dětství.

Alkoholem zbídačená zpěvačka prožila spoustu traumat, která sahají hluboko do její minulosti. Problematický vztah s otcem Karlem Bartošem, jehož před pěti lety alkohol připravil o život, má nejspíš na psychiku Ivety vážnější dopad, než se mohlo stát.

Léčitel Jan Saavedra naznačil, že si Bartošová v dětství prožila skutečné peklo. „Dokud si to nesrovná v sobě, nikdy se nedá do kupy. Musí to ze sebe konečně dostat,“ tvrdil jeden ze zachránců Ivety magazínu Sedmička, ale odmítl být konkrétnější.

Podle tajného svědectví měla být Iveta v dětství sexuálně zneužívaná svým otcem, což je příčinou jejích trvalých psychických problémů. „Slyšel jsem to také, ale už nevím kdy a kde. Možná si to ale někdo vymyslel, aby se mělo o čem psát,“ přiznal Ivetin bratr Lumír.

Zpěvačka se už v minulosti o svém otci nelichotivě vyjadřovala. Jeho obětí měl však být Lumír, který byl psychicky týrán, protože nenaplňoval očekávání svých rodičů.

 



Přečtěte si
sarkastek
25. 5. 2014 • 17:21

..takových lidí , kteří jsou psychicky týraní rodiči za to že nesplňují jejich prapodivná očekávání je v Česku opravdu hodně

japome
24. 5. 2014 • 14:43

no a vy byste jí ještě strčili s prasákem do jednoho hrobu

baronessa
3. 8. 2013 • 10:11

To jsou ale žvásty. Vždyť i v článku v rozhovoru se přiznává, že kdoví jak to je...hlavně že má Aha splněno.

arturo
2. 8. 2013 • 23:10

To jsou zase kraviny. Jak můžou takhle obviňovat konkrétního člověka, který se nemůže bránit? Kdyby to řekla Bartošová, tak prosím. Ale jen z toho, že bratr řekne, že to taky někde slyšel ale neví už od koho...?? Narvat to do titulků?? Copak to nebylo v některém bulváru, jak Bartošová klade kytku otci na hrob a slibuje, že nebude pít? Sice to nedodržela...ale slibovala by to nějakému úchylovi?? OK, "celebrity" se asi špinit můžou...alespoň to tak bereme... Ale co památka a pověst normálního člověka, který má i další příbuzné??

dzery
2. 8. 2013 • 10:09

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.