Proč má Heidi Janků sluchátka jako slavný závozník Otík? Poslouchá vlastní orgány! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Proč má Heidi Janků sluchátka jako slavný závozník Otík? Poslouchá vlastní orgány!

Heidi Janků si půl hodiny hrála na Otíka kvůli svému zdraví.
Heidi Janků si půl hodiny hrála na Otíka kvůli svému zdraví. (Biosens)

Ta ženská je pro každý nový nápad! Řeč je o Heidi Janků (50), která se rozhodla vyzkoušet unikátní vyšetření, které spočívá v tom, že doslova posloucháte, jak jsou na tom vaše vnitřní orgány. Na hlavu si tak nasadila sluchátka, v nichž trochu připomínala slavného závozníka Otíka z neméně slavné komedie Vesničko má středisková.

Biorezonance, jak se tomuto vyšetření správně říká, se navíc promítá na televizní obrazovku! Takže i vidíte, jak vaše orgány svou práci odvádí a zda nevykazují známky nemoci. „Není to nepříjemné. V jedné ruce jsem držela elektrodu a druhou ruku jsem měla položenou na kovové destičce. Na uších jsem měla sluchátka, ve kterých jsem slyšela takové vesmírné zvuky. Ty jsem přestala za chvíli vnímat, protože se přede mnou na obrazovce odvíjel zajímavý dokument o mých orgánech,“ řekla Heidi o diagnostické vyšetření na speciálním přístroji Sensitiv. Celkem trval tento trochu „ufo“ zážitek zhruba půl hodiny.



Na obrazovce před sebou totiž člověk vidí obrazy jednotlivých orgánů, ve kterých jsou umístěné referenční body, které mají specifickou barvu. Tu získají poté, co je přístroj naskenuje. Pokud je barva zelená a žlutá, je vše v pořádku. Červená barva značí změnu oproti normálu a modrá signalizuje problém. „U mě se naštěstí skoro všechny body zelenaly, žloutly a červenaly jen minimálně. To bylo sice trochu špatné, ale ne zase tak moc. Po diagnóze jsem si vyslechla, že jsem relativně v dobrém stavu, tedy ve stavu přiměřeném věku,“ smála se Heidi, která na TV Barrandov moderuje lechtivý pořad Intim Night.

„Našly se jen dvě malé drobnosti, které zatím nijak nevnímám. Něco se mi opravilo hned a na něco jsem dostala homeopatické pilulky. Ale jelikož žádné důsledky toho, co bylo nalezeno, nevnímám, asi ani nepoznám, že problém byl vyřešen,“ říká s úsměvem Heidi, která plánuje vydání nové desky Rarity.

Co přináší biorezonance?

„Biorezonance regeneruje organizmus, navrací člověku jeho přirozený stav, tedy zdraví. Cílem je zajistit v těle rovnováhu, tedy homeostázi. Lidské tělo je složitý mechanismus, kde každý orgán vydává určité vlnění. Přístroj zjišťuje, zda jednotlivé orgány v těle pracují tak, jak by v závislosti na věku a pohlaví měly fungovat. Diagnostika odhaluje již nepatrné odchylky od normy a tím počínající nemoc a to mnohdy v době, kdy o ní ještě nevíme a nepociťujeme žádné problémy,“ vysvětlil Vojtěch Roubíček, odborník ze společnosti Biosense. Ten zároveň doplnil, že velkou výhodou biorezonance je možnost odhalit nemoc v počátečním stádiu a nabídnout konkrétní řešení, včetně léčby.



Autor:  onl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.