Našli jsme bývalou hlasatelku Violu Ottovou: Je z ní policajtka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Našli jsme bývalou hlasatelku Violu Ottovou: Je z ní policajtka!

Viola Ottová přešla k policii.
Viola Ottová přešla k policii. (Foto Aha! – Roman Souček, ara)

Proslavila se jako hlasatelka České televize. Pak se mihla v reklamě na kuchyňské spotřebiče i v »primáckém« seriálu Ošklivka Katka. V posledních letech ale Viola Ottová (45) nadobro zmizela z obrazovky... Co se s ní stalo?  Jak deník Aha! zjistil, dala se k policii!

Pokutu od ní ale nedostanete. „Pracuji na Policejním prezidiu na ekonomickém úseku, jsem inženýrka ekonomie,“ říká Ottová s typickým úsměvem. Na práci v seriálu Ošklivka Katka, ve kterém si zahrála sekretářku Andulu, ale moc ráda vzpomíná. Proč tedy s herectvím sekla?

„Ono to tak vyplynulo. Myslím, že to je otázka nabídky a poptávky. Chtěla jsem poznat i něco jiného,“ vysvětlila deníku Aha! Ottová. „Propaguji policejní práci. Je to velmi zajímavé, pomáhám policii i s šířením dobrých zpráv,“ řekla bývalá televizní hlasatelka.

I když je se svou prací nadmíru spokojená, herectví by ji stále lákalo. „Kdyby přišla zajímavá nabídka, zvažovala bych,“ přiznala. A co na změnu říkají její dcery Johana (20) a Apolena (12)? „Holky chtějí, abych byla hlavně spokojená, pak mě podporují ve všem,“ svěřila se Ottová.

Sexy dekolt

Hlasatelka
1991–1997 a 2000 – 2005
Startovní čarou bylo pro Violu Ottovou finále první soutěže Miss, která se v roce 1989 pořádala v Československu. Pak vyhrála konkurz na hlasatelku a začala se objevovat na obrazovce pravidelně. Poté, co v televizi skončila, pracovala v časopise a zahrála si v seriálu Ošklivka Katka.

Matka
Jsou to dva roky od tragické události, kdy dcera kancléře Jiřího Weigla (55) Magdaléna (20) vezla do školy dvě spolužačky a u Lázní Toušeň narazila do stromu. Míša (†17) zahynula a moderátorčina dcera Johana měla vážně zraněnou nohu. Tehdy byla Ottová k smrti vyděšená.



Autor:  kl

Přečtěte si
jity
31. 7. 2013 • 13:00

Tu její dcerku ukázali když měla ta mladá soud. Holka má chudák pěkně zmasakrovanou nohu, ještě i po té době co se to stalo, ale alespoň že žije.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.