Hvězda Ordinace Veronika Nová: Pochlubila se perverzním dárkem ze sexshopu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hvězda Ordinace Veronika Nová: Pochlubila se perverzním dárkem ze sexshopu!

Ze všech dárků Veroniku nejvíc dostala uniforma sexy policistky.
Ze všech dárků Veroniku nejvíc dostala uniforma sexy policistky. (Foto Aha! – David Malík, archiv Terezy Sabáčkové, archiv tratorie Mercato)

Konec svobodného života se musí zapít! A to pořádně! To si řekla herečka Veronika Nová (27) a ještě před svatbou udělala pořádnou rozlučku se svobodou. Striptéra se nedočkala, dárků ze sexshopu ale ano!

I když si bere Bulhara, zasnoubila se v Thajsku, látku na šaty má z Dubaje, tak svatba bude ve znamení českých tradic. A proto nemohla chybět ani klasická rozlučka se svobodou. Mužům byl vstup přísně zakázán, bílé víno teklo proudem a sexy dárky byly podmínkou.

Nejvíc ze všech herečku zaujaly jedlá tanga a erotický obleček sexy policajtky. A i když se Veroničin snoubenec režisér Biser Arichtev (36) nemohl zúčastnit, nemusí litovat. Erotické dárky jsou hlavně pro něj. Veroniku jako sexy policistku i s jedlými kalhotkami ochutná dost možná už při svatební noci.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.