SuperStáři: Vykopli svého manažera! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

SuperStáři: Vykopli svého manažera!

Dvě největší hvězdy třetí řady SuperStar Zbyněk Drda (vlevo) a David Spilka se rozhodly změnit manažera.
Dvě největší hvězdy třetí řady SuperStar Zbyněk Drda (vlevo) a David Spilka se rozhodly změnit manažera.

PRAHA – SuperStáři utekli! Ačkoliv společnost Liberty One, která patří bývalé pravé ruce baviče Petra Novotného (58) Oskaru Hahnovi (55), na svých stránkách hrdě prohlašuje, že exkluzivně zastupuje finalisty třetí řady SuperStar, pravda je trochu jiná.


Nikdo ze SuperStar totiž Hahna jako manažera nechce! A většina už si dokonce našla náhradu. Jako první to udělal vítěz Zbyněk Drda (19).

SuperStar Zbyněk Drda podle informací deníku Aha! poslal Hahnovi dopis, ve kterému mu oznamuje, že už jeho služeb nebude využívat. Podobně se zachovala i většina dalších finalistů.

„Svého nového manažera má nejen Drda, ale i Ševčík, Lasota, Pavelková a další,“ přiznal jeden z finalistů. Důvod? „Pan Hahn mi za celou dobu, kdy mě měl zastupovat, sehnal jediný kšeft. A ten jsem musel vzhledem k jeho úrovni odmítnout, protože kašpara ze sebe dělat nebudu. Naopak každý den mi volal, jestli jsem si já něco nesehnal, že by jako zinkasoval svou provizi. Podle smlouvy měl totiž Hahn dostat i dvacet procent z mých vystoupení, která vůbec nesjednal,“ přiznal jiný finalista.

Dlouho se zdálo, že v jeho službách zůstanou alespoň David Spilka a Tereza Najdekrová. „Pokud vím, tak Tereza měla minulý týden sraz s člověkem, který by snad měl být její manažer. A pro Spilku už taky sjednává kšefty někdo jiný,“ dodává náš zdroj. Hahnovi a Liberty One tak z finálové desítky SuperStar nakonec zbyl jen ten nápis o jejich exkluzivním zastupování na internetových stránkách společnosti. A nutno dodat, že ten Hahnovi moc peněz nevydělá. Co na to Oskar Hahn? Vypnul si mobilní telefon!


Autor: Josef Koukolíček
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.