Opora zbídačené Bartošové: Syn Artur maskuje vlastní bolest a chce mámu zachránit! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Opora zbídačené Bartošové: Syn Artur maskuje vlastní bolest a chce mámu zachránit!

Artur už se chová jako skutečný chlap a pomáhá mámě.
Artur už se chová jako skutečný chlap a pomáhá mámě. (Aha! - Pavel Machan, Marek Pátek, Roman Souček)

Musí být pro něj děsivé vidět svou matku v takovém stavu. Přesto je nejspíš jediným, kdo chce Ivetě Bartošové (47) pomáhat naprosto nezištně, z prosté lásky. Artur Štaidl včera poprvé navštívil svou mámu v Bohnicích a udělal jí obrovskou radost…

Bezmála tři týdny už český showbyznys nežije ničím jiným než podivným „únosem“ a následnou záchranou alkoholem zdecimované zpěvačky Ivety Bartošové (47). A zatímco Zdeněk Macura, Josef Rychtář, Domenico Martucci a léčitel Jan Saavedra okázale každému vykládají, jak zpěvačku chtějí zachránit, on jediný podává pomocnou roku bez jediného slova. O slávu nestojí. Artur Štaidl, syn zoufalé zpěvačky, dokazuje, že i ve velmi mladém věku může dokázat mnohem víc než podivná parta dospělých v těsné blízkosti jeho matky.

Na tom, že Artur navštívil Ivetu, si pochopitelně hned přihřáli polívčičku ostatní. Zatímco on neřekl jediné slovo a prostě přijel mámu psychicky podpořit, parta samozvaných zachránců hned vše komentovala. Léčitel Saavedra se rozplýval, jak návštěva Artura znamená, že Iveta začne znovu bojovat, Josef Rychtář se tváří, že za vším stojí on. Jenže tak to není.

Artura, který je odhodlaný mámu zachránit, podporuje v návštěvách i jeho otec Ladislav Štaidl. Ale ani on se nehodlá na smutném případu zviditelňovat a k návštěvě Artura řekl jedinou větu: „Artur se snaží, aby na něm nebylo nic znát. Moc ho ta celá situace samozřejmě ale masíruje.“ Aby ne! Zvládnout tohle citové vypětí by bylo složité i pro dospělého a zkušeného člověka. Každopádně, Arture, držíme ti palce…



Přečtěte si
blackpetr
2. 8. 2013 • 07:28

Bezostyšně tam řval své tupé rychtářoviny. Věděl, že mu to zabezpečí další bulvární pozornost. Rychtář si vědomě zaparazitoval na Arturovi.

blackpetr
2. 8. 2013 • 07:25

Nelži o Štaidlovi. Artura zneužívá Rychtářovo zločinné uskupení. Jak jinak nazvat ty, co to záměrně (?), ve snaze být v bulváru, dohnali až sem?

lillyli
1. 8. 2013 • 07:12

Ale na komu by se pak pověsila na krk? Štaidlovi.?..no, to by si dal. Už tak z něj udělala doživotního pitomce.

qwertina
31. 7. 2013 • 23:17

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.