Čachry kolem zkrachovalé Polívkovy farmy: Koupí ji "kamarád", který ji chce Bolkovi znovu prodat! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Čachry kolem zkrachovalé Polívkovy farmy: Koupí ji "kamarád", který ji chce Bolkovi znovu prodat!

Polívkova farma nasekala dluhy za 50 milionů korun.
Polívkova farma nasekala dluhy za 50 milionů korun. (koláž Ahaonline.cz)

Tohle asi čekal jen málokdo! Herec Bolek Polívka (63) má velkou šanci se dál starat o svoji zadluženou farmu v Olšanech na Vyškovsku, kterou teď spravuje konkurzní správce.

Polívkův kamarád, miliardář a podnikatel v realitách Alexandr Seidl, chce totiž restauraci i s hotelem levně koupit, aby ji po čase mohl Bolkovi prodat zpátky.
I když zájemců o farmu může být více, ve výhodě je podle všeho právě Seidl. Od Polívky, který mu dluží peníze i jako soukromá osoba, totiž získal pozemky kolem farmy včetně hlavní příjezdové cesty.

„Řekněme, že mám dnes v ruce lepší karty než jakýkoliv jiný kupec,“ řekl Seidl Hospodářským novinám. Sám Polívka zatím aktuální situaci okolo farmy nechce komentovat. Má ale hned dvojnásobný důvod k úsměvu. Nejenže chce farmu koupit jeho kamarád, ale už v pátek soud uznal v celém případu jeho pohledávky za více než deset milionů korun.



Přečtěte si
jen123
30. 7. 2013 • 20:01

Ruka ruku myje

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.