Foto jako důkaz: První slečna Kateřina Zemanová dovádí s tlupou naháčů! Její přítel na ten harém jen zíral! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Foto jako důkaz: První slečna Kateřina Zemanová dovádí s tlupou naháčů! Její přítel na ten harém jen zíral!

První slečna v obležení pěkných kluků
První slečna v obležení pěkných kluků (Foto Aha! – Ladislav Křivan, logo Facebook)

Vladimír Kruliš (31), přítel prezidentovy dcerky, musí mít svatou trpělivost! V době, kdy by Kateřina Zemanová (19) měla každému rozněžněle ukazovat jejich zamilované fotky, chlubí se snímkem, kde je doslova v obležení mladých hezounů. A nazývá to harémem!


Věkový rozdíl se prostě nezapře. Zatímco místopředseda Strany přátel občanů – zemanovci od rána do večera dře na kariéře své i úspěchu strany Kateřinina otce, o dvanáct let mladší první slečna si užívá plodů sladkých devatenácti.

V pátek na svém profilu internetové sociální sítě zveřejnila romantickou fotku s pohledným mladíkem a poznámkou o sobě: „Nebude sedět v koutě.“ Kulisu jim dělala Vltava a Hradčany. Avšak dost daleko na to, aby jí táta, vládnoucí na Pražském hradě, za její rozjívenost pokáral.

O den později na Facebook pověsila fotky, jak čeká na svého kamaráda Jamese na letišti. V neděli se pochlubila černobílou fotkou, na níž leží svůdně v plavkách, které rýsují její přednosti, přičemž objímá dva kluky, jeden jí leží na břiše a o dalšího se opírá ona sama. Fotku trefně nazvala jedním slovem: Harém.

Divoška Kate by si přitom na pláži měla užívat s přítelem Vladimírem. Zamilovaní spolu obvykle chtějí trávit každou vteřinu a žárlí i na sprchový gel toho druhého. A ona je s místopředsedou tatínkovy strany poměrně krátce: „Jsem spolu něco přes tři měsíce. Není to zase nějak extra dlouhá doba,“ přiznal Aha! exkluzivně koncem června Kruliš. Jeho přítelkyně však zjevně stále více potřebuje přítomnost atraktivních vrstevníků.




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.