Děsy Hany Zagorové: Víme, kdy ze zoufalství drtí prsty křížek na krku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Děsy Hany Zagorové: Víme, kdy ze zoufalství drtí prsty křížek na krku!

Tak tenhle křížek Hanka svířá vždycky, když jí není moc do smíchu...
Tak tenhle křížek Hanka svířá vždycky, když jí není moc do smíchu... (Foto pro Aha - Petr Novotný)

Zpěvačka Hana Zagorová (66) se teprve nedávno vzpamatovala z útoků podivného úchyla, který ji terorizoval dopisy. Teď prozradila svoje další trápení…

Její manžel Štefan Margita má totiž na několik let dopředu uzavřenou smlouvu s Metropolitní operou v New Yorku. Kvůli tomu musí často pendlovat mezi Čechy a Amerikou. Nejrychlejší je to samozřejmě letadlem, ale právě to Hanku dokáže vždycky vyděsit.

„Bojím, bojím. A možná víc, než jsem se bála dřív, když jsem byla mladší. Teď, když jsem letěla naposledy do New Yorku, tak dokonce zavřeli letiště, na obloze létaly blesky. Nechali nás v letadle asi čtyři hodiny,“ popisuje na stránkách sipplus.cz ne příliš příjemný zážitek z cestování.

„Navíc jsem cestovala sama.  No pak to nakonec pustili, vzlétali jsme do té bouřky mezi ty blesky. To jsem se fakt bála, celou dobu jsem si držela křížek na krku. Koukala jsem na nějaký film a dala si šampíčko. Myslela jsem, že strachy umřu," svěřuje se zpěvačka, kterou vzlétání a přistávání opravdu děsí.



Přečtěte si
anezat
31. 7. 2013 • 08:59

Též je hrůzostrašný pohled na její svraskalé ruce, když to náhodou fotograf zabere. Veliký kontrast k té tváři. Kdysi bývala mým velkým idolem, ale když neustále slyším na koncertech jen ohrané hity se stupidními texty, nikoliv krásné neotřelé písně, které bohužel znají jen skalní příznivci, copak si jí jde dál vážit? Přestala na sobě pracovat, věk na to má.. Margitovy peníze jí velmi dopomáhají k tomu, že dnes žije jak žije a vypadá jak vypadá.

ropuchaninka
30. 7. 2013 • 18:25

hledam kde mi Margita moh spivat v New Yorku ale nenasel jsem ho absolutne nikde!!Zajimave--vrele doufam ze Pani Hana si najde plastickeho chirurga v USA a da si do poradku svuji tvar--vypada hruzostrasne..Preji moc uspechu!!!!!!

lillyli
30. 7. 2013 • 16:31

Letěli jsme s nimi...no, žádná fóbie na ní ani na Margitovi vidět opravdu nebyla. Spíš sledovali, jestli je lidi poznávají. A taky přiznávám, že paní Zagorová byla k nepřehlédnutí Měla na sobě norkový kožich ...v destinaci, kde se všichni vaří i v šortkách. Ale pravda.. v Čechách byl únor.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.