Rvačka v Bohnicích: Rychtář zmlátil Macuru! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Rvačka v Bohnicích: Rychtář zmlátil Macuru!

Rychtář se prý tvrdě pustil do Macury
Rychtář se prý tvrdě pustil do Macury (Foto pro Aha! – , Karel Kopáč, Roman Souček, koláž Ahaonline.cz)

»Sokové lásce« je pro ty dva příliš romantické pojmenování! Zdeněk Macura a Pepa Rychtář se spíše chovají jak dva kohouti na jednom smetišti. Oba se setkali v pražských Bohnicích, kde leží jejich milovaná Džambulka, a pustili se do sebe!

Zpěvačku Ivetu Bartošovou nedávno převezli v akutním stavu do léčebny v Bohnicích. Místo klidu a relaxace ji však její ochránci jenom přidělávají starosti.

V okolí budovy, kde se nachází Iveta, se totiž objevil Zdeněk Macura a podle něj si s ním Rychtář tvrdě vyřídil účty za Itálii. "Šel jsem normálně okolo té budovy a najednou z auta vyskočil Rychtář i se synem a začali na mě pokřikovat, co tam dělám, a že jsem dával Ivetě alkohol. Seběhli se ke mně a Rychtář mě udeřil tupými ranami asi šestkrát do hlavy. Teď už chápu, jak Ivetu mlátí. Na místa, kde jsou vlasy a tudíž nejsou vidět modřiny,“ popisuje Macura vznik konfliktu stránkám Blesk.cz

„Rychtář mě praštil i do zad a ramene, kde mám podlitinu. Je to blázen, měli by ho už konečně zavřít do blázince nebo do vězení,“ říká Macura, který už vše řešil s policií a jede na vyšetření do nemocnice.

„Pan Rychtář už odjížděl z areálu, když uviděl pana Macuru, jak obchází nemocnici. Vyběhl z auta a vrhnul se na něho,“ prozradil deníku Aha! očitý svědek.

A co na to sám Pepa Rychtář? „Pana Macuru, že jsem napadl? Ale jděte, to je nesmysl. Proč bych toho pitomce napadal. Já jsem akorát řekl, že je dobytek a to je jediné v čem jsem ho napadl,“ říká na útok Rychtář, který ani nechápe, z čeho Macura může mít modřiny.

 



Přečtěte si
viktoriedegold
27. 7. 2013 • 16:34

Čau vespolek. Nedávno vznikla ojedinělá metoda, jak vydělat peníze - skvělé na léto, když je hodinka, dvě času.. Sama si takto vydělávám už od května a je to až neuvěřitelné... Nad poměry si díky tomu sice nežiju, ale dokud můžu, tak toho využívám na maximum Více info na Objeveno.WZ.cz

hejhej
27. 7. 2013 • 13:28

Macura je ujetý,ale největší pitomec,lhář a násilník je Rychtář a totéž bude z jeho ml.syna ušáka Jana.

ivoadler
27. 7. 2013 • 10:59

Řek´ jsem posledně, že Bartošová by měla být izolovaná od svých "ochránců". Ani Rychtář, ani Macura s ní nejsou v žádném právním vztahu a proto bych je hnal svinským krokem. Fyzické napadení je u Rychtáře velice věrohodné.

hillaarkaa
27. 7. 2013 • 10:15

Fuj to je čuně vyžrané ten Macura,určitě si nevidí na pinďóra a má ho malého .o takový matroš přece nemůže Džambulka stát Chce to pořádné péro-nejlíp Bohatéhopodnikatele a 3krát denně

sonyka
27. 7. 2013 • 10:05

redakci a všem,co si tu hojí své,žaludek zvedající ego,ta žena se jmenuje IVETA BARTOŠOVÁ a bez ohledu na tom,jaký má podíl na svém stavu,pořád je to ještě člověk a žena!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.