Partyšová na rozvodu vydělá 27 milionů: Koktovi zůstanou jen prázdné kapsy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Partyšová na rozvodu vydělá 27 milionů: Koktovi zůstanou jen prázdné kapsy!

Partyšová a Kokta si řekli »ano« před sedmi lety v Cannes.
Partyšová a Kokta si řekli »ano« před sedmi lety v Cannes. (koláž Ahaonline.cz)

Ze soudní síně odcházela Gabriela Partyšová (35) se vztyčenou hlavou. Po rozvodu s Josefem Koktou (56) jí místo očí pro pláč zbylo milionové jmění! Nejen dům za Prahou v hodnotě 20 milionů korun, ale i vilka v americké Floridě za dalších 7 milionů korun.

„Majetek je vyřešen. Všechno včetně domu jsem nechal Gábině. Chci, aby matky mých dětí byly v pohodě. Důležitější pro mě je, že Kristiána budu vídat, kdy budu chtít, a pomůžu s jeho výchovou,“ svěřil se už dříve Kokta, který se dobrovolně vzdal nároku na polovinu společného jmění manželů.


Dům v Petříkově nedaleko hlavního města, kde si ještě před více než rokem rodina Koktových vcelku spokojeně žila, je psaný na Partyšovou. Stejně jako vilka na Floridě, kterou si manželé pořídili před čtyřmi roky. „Na dům za Prahou mám hypotéku, ten zůstává mně, a Florida je moje,“ vysvětlila deníku Aha! Partyšová, která už jen odpočítává dny, než bude oficiálně rozvedená.


„Do týdne by nám by měl dojít papír, na který čekáme,“dodala s tím, že i když rozvodem nezchudla, rozhodně pro ni není příjemnou záležitostí. Nejvíc to odnáší syn Kristián (5). „Je to smutné, pořád se ptá na tátu, ale tak to prostě je. Stává se, že si lidi přestanou rozumět a děti tím trpí. To mě na rozvodu mrzí, asi jako každou maminku,“ říká Gábina smutně.

Přesto si na tom všem našla pozitivní věc. „Těším se, že se definitivně odstřihnu od rodiny, která na mě, myslím, za poslední rok velmi slušně parazitovala,“ uzavírá moderátorka.



Přečtěte si
viktoriedegold
27. 7. 2013 • 16:37

Ahoj, máte se? Právě koluje mezi lidma novinka z oblasti online výdělků, jak pro ženy, tak pro pány... Už od začátku května si takto sama přivydělávám a je to naprosto super. Nad poměry si díky tomu sice nežiju, ale dokud můžu, tak mám radost ze snadno vydělaných kaček! Přečtěte si to taky na Objeveno.WZ.cz

kocickamv1973
26. 7. 2013 • 09:19

Partyšová je jen *** a zlatokopka.Sama to o sobě na veřejnosti tvrdila.Jak vydělala peníze???Prostě si je jen shrábla z Koktových účt a moula Kokta jí to všechno nechal.No tak ulítl.Ona Gábina taky nebyla svatá.To teda Kokta dopadl s takovou "hvězdou" a ještě ošklivou jako je Ornella.Teď už nemá na výběr...bez peněz,nejmladší zrovna není

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.