Zpěvačka Marta Jandová porodila dceru Marušku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zpěvačka Marta Jandová porodila dceru Marušku!

Marta Jandová s Miroslavem Vernerem
Marta Jandová s Miroslavem Vernerem (Foto Tatry mountain resorts)

Rodina muzikanta Petra Jandy (71) se zase o něco rozrostla! Jeho dcera Marta (39) dnes porodila dceru, které dala jméno Maruška.

Marta Jandová i její přítel Miroslav Verner musí být na vrcholu blaha. Oba se na dítě těšili a pro prcka mají připravenou kompletní výbavičku. Zpěvačka rodila v pražském Podolí, kde její partner pracuje jako porodník.

Jandová byla poslední měsíce na rizikovém těhotenství a musela být doma v naprostém klidu. Během těhotenství přibrala pouze 11 kg a to se prý v pojídání příliš nekrotila.

Zpěvačka prý nepotřebuje žádnou chůvu a dítě chce zvládnout sama. Do muzikálu Bídníci si prý bude od října odskakovat pouze na pár hodin denně a první živý koncert má naplánovaný až na prosinec. Marta má teď totiž úplně jiné plány - po porodu by ráda uspořádala svatbu a nehodlá zůstat u jediného dítěte.

 



Přečtěte si
mandat
8. 8. 2013 • 23:24

Doufejme, ze dite enbude po matce.

tenerife
8. 8. 2013 • 19:19

Také Martě moc gratuluji k narození holčičky,ať dělá Maruška rodičům jen samou radost a roste ve zdraví. Pamatuji si, jak Marta jednou říkala, jak moc jí máma chyběla, dokonce o tom zpívala píseň, když dívka dostává od mámy výbavu. Má moc sympatického partnera, tak ať se jim žije krásně.

jity
8. 8. 2013 • 19:04

Já ji to dítě přeji a hlavně také zdraví. Prožila si toho dost, když si musela poradit bez maminky, která ji zemřela když ji nejvíc potřebovala.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.