Podivné podprsenky: Co všechno ženy mají na svých dekoltech? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Podivné podprsenky: Co všechno ženy mají na svých dekoltech?

Podivné podprsenky...
Podivné podprsenky... (koláž Ahaonline.cz)

Ženy ví, že existuje poměrně mnoho druhů podprsenek - s ramínky nebo bez, s vycpávkami, s push up efektem, samodržící a mnohé další. Avšak některým dámám to nestačí a vyhledávají mnohem originálnější spodní prádlo.

Celou zvláštní kategorii tvoří podprsenky vytvořené z jídla. Jejich účel je jasný – nositelka může v průběhu nošení celou dobu »ukusovat«. Nevýhodou je pak to, že svoje spodní prádlo nakonec sní.

Další zvláštnůstkou jsou podprsenky podivných tvarů, vyrobené z ještě podivnějších věcí. Některé »práskačky« jsou vyrobeny z kovu, jiné z vycpaných mrtvých zvířat. Zvláštní kapitolou jsou asi asijské vychytávky, doplněné o množství elektronických funkcí. Podprsenka se zabudovaných mp3 přehrávačem, podprsenka která pozná vaši teplotu těla a může vás zahřát nebo podivný korzet, do kterého vložíte zásnubní prsten a on začne sám od sebe odpočítávat rok a den do sňatku.

Máte také rády extravagantní spodní prádlo, nebo dáváte přednost klasice? Vyfoťte se a přihlaste se do naší velké letní soutěže Sexy dekolt!

Sexy dekolt



Autor:  mpa

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.