Marie Poledňáková: Peníze na dovolenou? Dala je dětem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Marie Poledňáková: Peníze na dovolenou? Dala je dětem!

Marie Poledňáková podpořila děti
Marie Poledňáková podpořila děti (Dopravní podnik Praha)

Filmová režisérka Marie Poledňáková (71) šokovala svoje okolí. Takhle aktivní důchodkyně totiž zřejmě nemá finanční problémy jako ostatní postarší obyvatelé této republiky. Rozhazuje totiž penězi!

Její filmové trháky Líbáš jako Bůh a Líbáš jako ďábel očividně vydělaly režisérce majlant. Na slavnostním zahájení letošního ročníku Kinobusu vytáhla totiž z peněženky deset tisíc korun a darovala je do kasičky. Mohla mít místo toho pěknou dovolenou u moře, věnovala je ale dětem.

„Léto strávím střídavě v Praze a na chalupě, kde je mi moc dobře,“ prozradila režisérka, která svým skutkem překvapila všechny hosty slavnostního zahájení Kinobusu.

„Vinou povodní jsme letošní ročník Kinobusu museli přesunout až na červenec,“ uvedl za organizátory generální ředitel Dopravního podniku Milan Křístek. Pozitivní na tom je, že mohla Poledňáková alespoň déle šetřit.1808635:gallery:true:true

 

 

Přečtěte si
veronikasadrova
24. 7. 2013 • 20:07

Dobrý den, celý den. Mezi čtenáři se právě šíří nová možnost, jak vydělávat z domova, perfektní na letní večery. Vydělávám si takto bez práce už nějaký čas a je to naprosto super Milionářka přes noc se ze mě sice nestala, ale i tak mám radost ze snadno vydělaných kaček. Píše o tom na Objeveno.WZ.cz

johanka
24. 7. 2013 • 16:37

Vzhledem k tomu, kolik si paní režisérka vydělává, se deseti tisíci zrovna moc nevytáhla

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.