Zpěvačka Mista: Ukázala sexy dekolt v podprsence za 10 tisíc! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zpěvačka Mista: Ukázala sexy dekolt v podprsence za 10 tisíc!

Mista a její sexy podprsenka
Mista a její sexy podprsenka (Milan Mošna)

Slovenská zpěvačka Mista, přezdívaná slovenská Lady Gaga, opět potěšila fanoušky. Na koncert si oblékla je podprsenku a ukázala jim své sexy křivky.

„Tuto podprsenku jsem si nechala přivézt z New Yorku. Kolik jsem za ni zaplatila si nechám pro sebe, mám ráda módu, a když se mi nějaký drahý kousek líbí, někdy si ho dopřeji, někdy ne," prozradila zpěvačka, která byla předskokanem na vystoupení americké zpěvačky Ke$hy v Praze. Podle zákulisních informací za podprsenku zaplatila částku přes deset tisíc.  

Ke$hu a Mistu toho pojí ale daleko víc,  rádiový hit Cash out byl totiž původně napsán pro Ke$hu. Nakonec se ale producentský tým a vydavatelství shodli a dali písničku Mistě, tehdy ji tento hit vystřelil na jedničky německých, rakouských, belgických i českých hitparád.
 
Mista nyní ale dobývá německé hitparády jiným hitem, její novinka s názvem Feel the Breeze je jedničkou v německé Bunch TV Chart. Navíc pouhý týden od premiéry měl oficiální videoklip na YouTube více než 1 000 000 zhlédnutí.



Autor:  cam

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.