Pirát silnic Suchánek svezl Sokola novým jaguárem: Vyděsil ho k smrti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pirát silnic Suchánek svezl Sokola novým jaguárem: Vyděsil ho k smrti!

Michal Suchánek miluje rychlou jízdu.
Michal Suchánek miluje rychlou jízdu. ( Foto Facebook, ara)

Děs v očích a hrůzou dokořán otevřená pusa. Výraz Ondřeje Sokola (41) mluví za vše. Michal Suchánek (48) ho zběsilou rychlou jízdou ve svém novém sporťáku vyděsil k smrti! Místo spolujezdce příště nejspíš přenechá raději někomu jinému z Partičky!

Že na svém novém Jaguaru XKR Suchánek nešetřil, svědčí i jeho cena, která se pohybuje od 2, 75 do 3, 6 milionů korun. Oba herci vzali auto provětrat do lesa a video z divoké jízdy umístili na sociální síť pro pobavení fanoušků.


„Je to hrané video, které jsme natočili dopředu s daným záměrem, jak má vypadat, jaké budou naše role, a točili jsme na hlídaném úseku lesní cesty, kde nikdo nejel. Michal je velmi dobrý řidič, který s autem umí a jezdí bezpečně,“ uvedli v komentářích pod videem, kterým chtěli své příznivce nalákat na speciální venkovní představení Partička na vzduchu. To se uskuteční už tuto sobotu v přírodním amfiteátru na Konopišti.



Přečtěte si
bobosa
24. 7. 2013 • 23:53

Budeš tady ještě dlouho opruzovat s reklamou na zlodějárnu??? táhni někam.

veronikasadrova
24. 7. 2013 • 20:04

Dobrý den. Letos koluje po internetu nová možnost, jak vydělávat z domova, jak pro ženy, tak pro pány Já si takto přivydělávám již od května a je to až neuvěřitelné. Nad poměry si díky tomu sice nežiju, ale dokud můžu, tak jsem vděčná za každé přilepšení. Více info na Objeveno.WZ.cz

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.