Martin Hranáč: Balí chlapy v Rusku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Martin Hranáč: Balí chlapy v Rusku!

PRAHA – Martin Hranáč (24) z druhé řady VyVolených asi znovu vroucně touží po ruském milenci. Deník Aha! totiž našel jeho profi l na ruské seznamce. Rusko Martina evidentně láká. Jeho předchozí láska totiž byla také odtamtud, navíc měla plné konto. O co Martinovi jde?

Dvojí metr! Ten používá Martin na sebe a svého partnera. Když se na podzim v médiích dozvěděl, že jeho Lukáš shání sex přes internet, dal mu kopačky. Dnes jsou už ale zase spolu. Přitom má ale na hlavě máslo také on sám. „Tak to je síla. K tomu vám ale nic říkat nebudu, je to moje soukromá věc,“ zaskočili jsme Hranáče objevem jeho utajovaného profilu.

V něm například píše o tom, že se klidně seznámí s mužem a překvapivě i dívkou, chce maximum sexu a pak také zamlčuje bydlení s Lukášem, když uvádí: »žiji s rodiči«. Nebylo by to poprvé, co »mamka« z VyVolených zahořela láskou po ruských mužích. Jeho předchozí partner Sergej Morev, který Martinovi v době, kdy ho nikdo neznal, vyprodukoval za těžké prachy i cédéčko, si teď odpykává v base šestiletý trest za mnohamilionové podvody.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.