Tragická úmrtí: Petra Sepéšiho táhl vlak několik metrů... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tragická úmrtí: Petra Sepéšiho táhl vlak několik metrů...

Petr Sepši a Iveta Bartošová
Petr Sepši a Iveta Bartošová (KOR»ŃK VŪt)

Pět let uplyne nadcházející čtvrtek od tragické nehody bubeníka a zakladatele skupiny Chinaski Pavla Grohmana, který se zabil na motorce. Jeho smrt byla zbytečná. Říká se, že stejně jako řada dalších slavných hudebníků zaplatil daň za slávu a krásný život, o kterém řada obyčejných lidí může jen snít. Pojďme se podívat na další tragické a předčasné úmrtí známých českých muzikantů.

Petr Sepeši (†25): Za maminkou už nedojel…

Když se zpěvák s Ivetou Bartošovou vrátili z úspěšného turné po Sovětském svazu, zamířili rovnou ke svým rodičům. Iveta do Kopané, Sepeši v ojeté Škodě 100, kterou si s Ivetou společně koupili za 4700 korun, za maminkou do Aše. K neštěstí došlo na jednom železničním přejezdu u Františkových Lázní, který zpěvák nestihl přejet. Vlak ho táhl několik metrů před sebou. Na místě byl mrtev. A ještě jedna zajímavost, která vyšla najevo až po jeho smrti. Zdálo se, že zemřel jako bezdětný, ale pár dní po pohřbu se zpěvákově mamince ozvala sedmnáctiletá dívka s tím, že čeká jeho dítě. To také přivedla brzy na svět a dala mu jméno Petr.

Datum úmrtí: 29. července 1985

Petr Sepeši a Iveta Bartošová

Přečtěte si
janapi
10. 9. 2013 • 07:56

Ale to si asi trochu pleteš-nikoliv špínu, ale pravdu řekl bratr zesnulého Petra-Honza! Jinak Petrův syn by vlastně důvod měl - neboť díky Ivetě vyrůstal bez prarodičů od otce! Jak tam Iveta jeho mámu pomluvila-to se již asi nikde nedočteme-já to tehdy četla v nějakých venkovských novinách.

miap
10. 9. 2013 • 02:07

Byla vzdycky mrcha a cim je starsi, tim vic vyvadi, zpivat uz neumi, vypada hrozne, tak jak jinak udrzet pozornost publika? Skandaly, lhanim a osocovanim vsech kolem sebe..... Rychtar je parazit a manipulator a Macura blazen, ktery si hraje na Matku Terezu. Kdyby Iveta zalezla, udelala by aspon neco dobreho pro sveho syna. A ten syn Petra take nema vsech pet pohromade, kdyz ted kyda na Ivetu spinu. Vsechno kolem ni je proste zvrhle a ubohe - jako ona sama.

janapi
9. 9. 2013 • 21:48

V té době to skutečně slušelo jak Petrovi-tak i Ivetě. Jenže pravdou také je-že Petr již Ivetě předtím prozradil, že se chce ženit a vzít si přítelkyni-matku jeho zatím nenarozeného syna! To však Iveta nechtěla přiznat a na jejich posledním koncertě se pohádali. Po posledním rozloučení (kdy si Iveta hrála na zdrcenou skorovdovu) začala ihned rodičům Petra lhát o jeho přítelkyni a docílila-že vlastně ji zavrhli (tu přítelkyni) a neviděli vyrůstat svého později narozeného vnuka (mimochodem vzhledem svého otce nezapře).

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.