Iveta v nemocnici trpí: Doktoři jí odmítají dát »čucíka«! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Iveta v nemocnici trpí: Doktoři jí odmítají dát »čucíka«!

Iveta není v nemocnici spokojená
Iveta není v nemocnici spokojená (koláž Ahaonline.cz)

Zpěvačka Iveta Bartošová (47) skončila po prasknutí vředu na dvanácterníku v pražské Thomayerově nemocnici, kde se jí ovšem moc nelíbí. Navzdory odborné péči lékařů je nespokojená.

Iveta se vždy snažila nemocnicím vyhýbat a hned jak to bylo možné, podepsala revers. Podle Zdeňka Macura je vysvětlení prosté – Ivetu by v nemocnici odřízli od alkoholu, který je už několik let jejím věrným společníkem.

Lékaři musí pochopitelně předejít kolapsu, který by způsobily abstinenční příznaky. Na »čucíka« může ovšem Iveta zapomenout. „Podle stupně závislosti a také typu operace dostávají závislí po operaci léky tlumící abstinenční příznaky, nikoliv alkohol,“ řekl pro Blesk přednosta Ústavu lékařské biochemie prof. MUDr. Tomáš Zima.

Josef Rychtář je rád, že si od své Džambulky dočasně odpočine a nemocnice je dobrou průpravou na pobyt v léčebně. „Budu rád, pokud v nemocnici zůstane co nejdéle, protože je v dobrých rukou,“ tvrdí její partner.



Přečtěte si
bazalbub007
24. 7. 2013 • 13:54

ZPRÁVA DNE!!! Dnes v dopoledních hodinách byl pepek rychtouš přistižen při nedovoleném vstupu do nemocnice kde v současné době střízliví Blifet Bartáčková.Při vstupu na oddělení kde leží jen ona sama přikurtována na posteli se nějak divně usmíval a sám pro sebe si šeptal jak se všema vyj*bal mu z kapsy koukal sáček od fízáku ve kterém byla vodka,protože jagra by personál nemocnice ihned odhalil dle barvy.Tento sáček ihned napíchnul a pustil Blifetě "cucíka"rovnou do žíly ať se má holka taky v těchto vedrech fajn. Tak nějak by mohla ještě dneska znít nějak zpráva o vychlastané trosce.

illis
23. 7. 2013 • 22:27

inocenta Souhlasím, také mi to tak připadá

hrabenkaostrovinova
23. 7. 2013 • 17:01

Jistě by to paltil Rychtář. Iveta něco penz má z vystupování i tantienů. Ale léčení v Itálii by stálo statisíce. Tam je ale otec Domenica, který by se možná uvolil. Důležité je, aby ta léčba měla smysl. Kontrolovat se musí, protože není nic snadnějšího než se k pití zase časem vrátit. Myslím, že jednuá léčbu tady u nás, za sebou Iveta už má.

inocenta
23. 7. 2013 • 16:56

Macura a Martucci jsou solidní lidi a ne takoví egoisti jako Rychtář. tady nejde o to kdo "vyhraje", s kým se Iveta bude bavit ,nebo spíše koho se více Iveta bojí a opakuje tedy po něm jeho slova..... Iveta by se měla příapdně zbavit právní nzpůsobilsoti a dát na léčení. nejlépe ta Itálie, i když to bdue asi finančně náročné.- nebylo by špatné, kdyby i fanoušci nzaložili účet na její léčení. ivetu by to více zavazovalo a snad i potěšilo. nyní má dojem, že ji lidi rádi nemají, ale je to jako se vším. Lidi jsou různí, různě to vidí, různě jsou schopni to také pochopit a cítit. nejsou všichni docela zlí. a asi by mnozí i pomohli S rodinou NIveta nemá nejlepší kontakt a proto by jí v Itálii nechyběla. je tzo azse jenh výmluva Rychtáře, který chce být vítěz a hvězda v této kauze. Byl by schopen si Ivetu i vzít, protože se jsitě nechce vracet do Říčan Se sousedy dobře nevycházel a zřejmě se obává jejich výsměchu.Někdy je záhada, že žena dokáže žít mnoho let s hulvátem a agresorem,. a takový pán pak vypadá jako slušný nebo slušnější než ve skutečnosti je. Jiný člvoěk pak těžko chápe a věří, že některá žena dokáže toliik moc odpouštět a tolerovat. Námitky Rychtáře, že léčení v Itálii není vhodné, protože by byla jazyková bariera a nebyla by přítomna rodina ,jsou jen projevem Rychtářova egoismu. Macura a Martucci jsou upřímnějščí a chtějí Ivetě pomoci, zatímco Rychtář ji už dávno nemiluje a jen se snaží řešit co nejvýhodněji svoji situaci, nikoli Ivetinu.

pavucinka
23. 7. 2013 • 16:45

Iveta nebyla a není schppna hodnotit svůj zdravotní stav a svoji siotuaci. Od toho bychom měli mít odborníky a i zákony, aby takové případy dokázali řešit. Nechat to mu nyní volný průběh, to by znamenalo podmínky džungle ,a v té ti slabí zahynou....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.