Tereza Maxová: Moje angličtina je na úrovni dcery Míny (4) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Tereza Maxová: Moje angličtina je na úrovni dcery Míny (4)

Tereza Maxová prý mluví anglicky stejně, jako její dcerka Mína.
Tereza Maxová prý mluví anglicky stejně, jako její dcerka Mína. (Foto Aha! – Jiří Hadač, ara)

I když topmodelka Tereza Maxová (41) bydlí v Monaku a pořád cestuje po celém světě, velké sebevědomí ohledně znalosti angličtiny nemá. Dokonce přiznává, že slovní zásoba je na úrovní její malé dcerky Míny.

Světoběžnice Maxová se do Čech obvykle jednou dostane tak jednou za dva měsíce a to pouze na pár dní.  Pečlivě se věnuje své nadaci pomáhající dětem v dětských domovech a ještě musí stihnout navštívit rodinu a přátele. Její manžel Burak Oymen je původně z Turecka a u rodinného stolu všichni pravidelně skáčou z jednoho jazyku do druhého. „U nás doma slyšíte čtyři jazyky: češtinu, francouzštinu, turečtinu a angličtinu, ale když se nás pět chce dorozumět, tak mluvíme anglicky,“ říká několikanásobná maminka Maxová pro Blesk TV Magazín.

Naštěstí modelka nepatří mezi takové »pozéry« mezi celebritami, které odjedou na pár měsíců do zahraničí, a po návratu se jim plete výslovnost a do českých vět naskakují anglická slovíčka. „Hodně česky čtu a často mluvím s rodinou,“ říká Maxová.

Ovšem s angličtinou si v kramflecích pořád jistá tolik není. „Přiznám se, že mnohem bohatší anglickou slovní zásobu má náš Tobiáš. Moje je tak na úrovni Míny,“ přiznala modelka se smíchem.  



Autor:  mpa

Přečtěte si
ladybug
11. 1. 2015 • 15:41

Tereza má manžela podnikatele, tak si asi díky jemu žije v luxusu.

pasadena
28. 7. 2013 • 08:33

Může mi někdo vysvětlit,z čeho Tereza Maxová žije tak nákladný život?Život v Monaku,cestování po světě,tři děti...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.