Podpásovka pro mámu Štikovou: »Za prachy udělá cokoliv, plní si sny z mládí« špiní ji Ornella! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Podpásovka pro mámu Štikovou: »Za prachy udělá cokoliv, plní si sny z mládí« špiní ji Ornella!

Ornella nenávidí mámu Štikovou
Ornella nenávidí mámu Štikovou (koláž Ahaonline.cz)

Tak tohle by Monika Štiková snad ani neměla číst. Včera oslavila své 41. narozeniny, ale Ornella (20) jí namísto blahopřání poslala krutý vzkaz plný nenávisti a opovržení.

Ještě před několika měsíci působili Štikovi jako dokonalá rodinka. Monika se za svou dceru bila do krve a snažila se ji ochránit před pomluvami, které vyvolal její poměr se ženatým Josefem Koktou. S tím je ovšem konec, protože Ornella se svou matkou nadobro skoncovala.

O Monice byla řeč v souvislosti s novou řadou VyVolených, v níž by se měla objevit. „Kdyby jí nabídli nějaké solidní prachy, tak by asi šla. Ale myslím, že by to pro ostatní nebylo moc příjemné. Pro diváky by to bylo až moc zajímavé, ale pro ty, co by s ní byli ve vile, by to bylo šokující,“ plivla Ornella na svou matku na serveru iDnes.cz

Samotná Ornella by prý do reality show nešla, protože je pro ni přednější syn Quentin. Po hádce s Monikou se navíc upnula na Josefa Koktu, který jí nahrazuje rodinu. „Není s ní řeč. Nevyřešily jsme to, protože nemůže pochopit, co já se jí snažím sdělit. Myslím si, že si plní nějaké své sny z mládí, že chce být hrozná hvězda,“ dodala Ornella informace, které jsou všem už dávno zřejmé.



Autor:  cam

Přečtěte si
veronikasadrova
24. 7. 2013 • 20:08

Ahoj, máte se? Mezi čtenáři se právě šíří ojedinělá metoda, jak vydělat peníze - skvělá i pro maturanty!! Sama si takto vydělávám už od května a nemám slov, jak snadné to je. Nad poměry si díky tomu sice nežiju, ale dokud můžu, tak jsem vděčná za každé přilepšení... Přečtěte si to taky na Objeveno.WZ.cz

teufel
23. 7. 2013 • 10:58

To jsou tihle zbohatlíci, dobré chování nemají vrozené a neumí se ani chovat, je to prostě pakáž.

guliver
23. 7. 2013 • 09:14

te hnusne tluste tlame je teprve 41??? moji prababi je 85 a vypada mladsi

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.