Martucci se paktuje s matkou Bartošové: Ivetu zbavíme svéprávnosti a zachráníme ji před nechutným Rychtářem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Martucci se paktuje s matkou Bartošové: Ivetu zbavíme svéprávnosti a zachráníme ji před nechutným Rychtářem!

Domenico chce Ivetu zachránit, bez pomoci její matky to ale nepůjde
Domenico chce Ivetu zachránit, bez pomoci její matky to ale nepůjde (koláž Ahaonline.cz)

Josef Rychtář nedodržel svůj slib a zuboženou zpěvačku Ivetu Bartošovou nepřiměl k nástupu na odvýkací léčbu. Domenico Martucci však svůj boj o její záchranu nevzdává!

Když Bartošová ve zbídačeném stavu dorazila v Itálii do Martucciho domu, byla na nejlepší cestě k odrazu ode dna. Ivetě se ovšem zastesklo po Rychtářovi, od něhož o pár dnů dříve utekla, a vyslala volání o pomoc, které skončilo jejím převozem do Uhříněvsi, kde se nadále utápí v litrech alkoholu a odmítá si připustit závislost.

Domenico Martucci tvrdí, že měla 12. července v Itálii dobrovolně nastoupit na kliniku, kde by jí lékaři pomohli. Tento to plán však nevyšel. „Jsem zničený a zároveň naštvaný. Kvůli nechutnému člověku, který ji už dva roky prodává do bulváru, ztratila další možnost dostat se z problémů,“ napsal Domenico na facebooku a dodal: „Evidentně má Iveta strach a je týraná fyzicky i psychicky.“

Rychtář však na zdravotní stav své Džambulky příliš nedbá a veškerou energii věnuje pomstě vůči Zdeňku Macurovi, který Ivetu do Itálie odvezl. Místo zdravotnických zařízení tak raději navštěvuje policejní stanici, kde podává trestní oznámení.

„Já se nedám a ačkoliv je to poslední věc, kterou jsem chtěl udělat, musím to zkusit. Zbavení svéprávnosti a umístění do léčebny proti její vůli... Iveta se musí začít léčit a zbavit se toho člověka. Já na to nemám právo, takže nohy na ramena a směr Frenštát pod Radhoštěm... Jinak umře !“ varuje Domenico, který má dnes v plánu navštívit společně s právníkem a zdravotní sestrou Ivetinu matku Svatavu.



Přečtěte si
jity
23. 7. 2013 • 09:53

Matka Ivety přece řekla radaktorce, že když Ivetě napíše tak ji odpovíd Rychtář. To Iveta ani nemůže ke svému mobilu? Ten ji má asi pěkně omotanou, celou Ivetu. Zkrátka se na ni přiživuje.

janamundok
22. 7. 2013 • 14:34

Treba od nej uz konecne odtrhnut chlapov a dat ju na protialkoholicke liecenie i ked ona nesuhlasi, ale v tomto stave nedokaze ani posudit co je spravne

valysdr
22. 7. 2013 • 14:29

Myslím, že to všetlo o Rychtářovi je pravda. Bil ju, dával jej lieky a kombinoval to s alkoholom. Dosiahol, že je na ňom úplne psychiocky závislá. Nie Bartošová sa nechce liečiť ale Rychtář nemôže dopustiť, aby sa nebodaj vyliečila a poslala ho do hája. Kde by bol? Jeho plán je jasný čo najviac jej zničiť zdravie, medzi tým sa s ňou zosobášiť a potom nech umrie. On bude po nej ako manžel dediť aj s Arturom. Vyliečená Bartošová by mu bola na škodu.

drakoska11
22. 7. 2013 • 14:21

I když si jinak o "hraběti" myslím své, tak zbavení svéprávnosti (pokud by ho dosáhli) je jediná možnost k záchraně IB. A pokud by se konečně i Rychtář dostal tam kam patří - tedy do basy, bylo by to dobře. Jen jestli už pro ni není pozdě

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.