Zpěvačka Anastacia: Podruhé porazila rakovinu prsu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Zpěvačka Anastacia: Podruhé porazila rakovinu prsu!

Takhle vypadala Anastacia v roce 2002, kdy kralovala hitparádám.
Takhle vypadala Anastacia v roce 2002, kdy kralovala hitparádám. (profimedia.cz)

Konečně dobré zprávy! Americká zpěvačka Anastacia (44) už podruhé vyhrála nad rakovinou prsu, kterou jí lékaři opět diagnostikovali letos v únoru.

„Je mi nesmírně líto, že zklamu všechny své skvělé fanoušky, kteří se těšili na moje turné It‘s A Man‘s World. Láme mi to srdce,“ oznamovala zpěvačka, když musela zrušit evropské turné, které mělo odstartovat 6. dubna. Její cíl byl ale tehdy jasný – vyléčit se. A to se jí nakonce povedlo!

„Mimochodem, rakoviny jsem se zbavila,“ oznámila jakoby nic novinku o svém zdravotním stavu na sociální síti Twitter. S dalšími podrobnostmi už ale nesvěřila.

Poprvé jí byla rakovina prsu diagnostikována v lednu 2003, když si Anastacia chtěla nechat zmenšit prsa a podstoupila předoperační vyšetření. Když se vyléčila, založila si nadaci, jejímž cílem je informovat mladé ženy, aby nepodceňovaly prevenci.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.