Těhotná Marta Jandová: Kvůli Brzobohatému přibrala 11 kilo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Těhotná Marta Jandová: Kvůli Brzobohatému přibrala 11 kilo!

Marta Jandová se miminka dočká každým dnem...
Marta Jandová se miminka dočká každým dnem... (Foto: Facebook, koláž Ahaonline.cz)

Zpěvačce Martě Jandové (39) se už pěkně zakulatilo bříško a každým dnem porodí. Dcera muzikanta Petra Jandy (71) měla od šestého měsíce nařízený domácí klid a její kolegové ji často přicházeli rozmazlovat…

Budoucí maminka si vzala radu od doktorů k srdci a poslední měsíce těhotenství jenom relaxuje a odpočívá. „Od té doby, co ležím, tak sjíždím Facebook, abych věděla, co všichni dělají. Chodil za mnou třeba kolega ze seriálu Gympl Ondřej Brzobohatý a nosil mi dorty,“ popsala zpěvačka a herečka svoje předporodní aktivity magazínu Sedmička.

 

„Ládovala jsem se od rána do večera, kamarádi mi nosili dorty, sušenky a čokolády. Ondra Brzobohatý mi nosil největší kalorické bomby, mám nahoře asi jedenáct kilo,“ přiznává Jandová, která se už miminka a mateřských povinností s ním spojených nemůže dočkat.

Na rozdíl od ostatních čerstvých maminek světa showbyznysu se nechce tak rychle vracet před objektivy fotografů a vírů večírků. První koncert má naplánovaný až konec prosince a od října si na pár hodin týdně  »odskočí« k muzikálu Bídníci.



Přečtěte si
britva
20. 7. 2013 • 13:09

s kým to dítě má ? nevíte to někdo ?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.