Rodinné tajemství Ondřeje Vetchého: Jeho otec zabil 12 lidí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Rodinné tajemství Ondřeje Vetchého: Jeho otec zabil 12 lidí!

Ondřej Vetchý prozradil rodinné tajemství.
Ondřej Vetchý prozradil rodinné tajemství.

Herec a milovník bojových umění Ondřej Vetchý (51) skáče z neúnavně z jednoho filmu do druhého. Nedávno dotočil snímek Colette z prostředí koncentračního tábora. U této příležitosti se rozpovídal o rodinné historii a činům svého otce během druhé světové války.

Ondřej Vetchý má v rodině samé bojovníky. Už jeho dědeček byl legionář - »španělák« a jeho otec se aktivně zapojil do boje proti nacistům. „Můj otec bojoval proti nacismu a zabil dvanáct lidí, Němců a Čechů,“ svěřil se Vetchý slovenskému týdeníku Plus 7 dní.

I on je po vzoru své rodiny odhodlaný chránit své blízké a bránit je před všemi hrozbami. „Jasně, jsem kapitán. Postavím se, i když není válka. Biju se každý den. Bil jsem se pětadvacet let za peníze, takže pro mě to je naprosto přirozené. Jsem často svědkem projevu tuposti, hlouposti a agresivity. Snažím se proti tomu postavit,“ přiznává oblíbený herec.

Svalovec Vetchý jenom nemlátí prázdnou slámu a bojovému umění se aktivně věnuje.Už několik let trénuje judo a krav magu. Trénuje dvakrát denně a dokonce se účastní různých soutěží.



Přečtěte si
lillyli
7. 10. 2013 • 16:09

...kolaboranty a udavače?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.