Trápení Marie Rottrové se synem: Kvůli obrovským dluhům mu hrozí soud! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Trápení Marie Rottrové se synem: Kvůli obrovským dluhům mu hrozí soud!

Marie Rottrová a její syn Vítek
Marie Rottrová a její syn Vítek (koláž Ahaonline.cz)

Zpěvačce Marii Rottrové (71) přidává starosti její syn Vítek (48), který se jako hudební producent vůbec neosvědčil. Po nevydařené spolupráci s maminkou i Václavem Neckářem mu zůstaly dluhy, které odmítá splácet.

Rotter chtěl využít slávy své maminky a nabídl se tak, že zorganizuje turné Václava Neckáře. O jeho koncerty však nebyl příliš velký zájem a Rotter tak skončil v červených číslech. Na koncertní šňůře Peckáře se podílel společně s dalšími producenty, kteří po něm teď bezvýsledně vymáhají dlužnou částku. Rotter totiž shrábnul všechny peníze z prodeje, přestože měl na svých bedrech jen část nákladů.

Když došlo na lámání chleba, Rotter zvolil mafiánské praktiky a jednoduše přestal komunikovat. „Spolupracovníci se po několika urgencích a přesvědčování ze strany Vítka Rottra slitovali a dali mu nabídku, která nešla odmítnout. Místo 1,3 milionu měl zaplatit jen 300 tisíc a příslušnou daň,“ tvrdí zdroj z hudební branže týdeníku Sedmička. Ani s tím se ovšem syn slavné zpěvačky nesmířil.

Advokáti bývalých spolupracovníků Rottra teď chystají žalobu a dožadují se 729 tisíc korun. Navíc jim už dva roky dluží další 250 tisíc korun za turné své matky. Rottrová však svého syna hájí: „Je to nesmysl. Za mé turné můj syn rozhodně nic nedluží, a jestli za Neckářovo, to netuším. Podle mě to není pravda.“



Autor:  cam

Přečtěte si
rbursik
24. 10. 2013 • 11:29

a tak víme proč mamka Rotrová se vrací k mikrofonu

andy63
21. 7. 2013 • 15:54

Ať jí pomůže Knížepán, když se tak prosazovala o jeho prezidentování!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.