Topmodelka Kate Moss bez retuší: Bříško i zadeček už mají k dokonalosti daleko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Topmodelka Kate Moss bez retuší: Bříško i zadeček už mají k dokonalosti daleko!

Bříško už nemá Kate tak vyrýsované, jak mívala, přesto je stále hubená. Zadeček rozhodně nevypadá, že by patřil světové topmodelce.
Bříško už nemá Kate tak vyrýsované, jak mívala, přesto je stále hubená. Zadeček rozhodně nevypadá, že by patřil světové topmodelce. (Foto Isifa.com)

Topmodelka Kate Moss (39) stále fotí pro nejslavnější módní magazíny, jako je Vogue nebo Vanity Fair. Její fotografie, na kterých působí vždy naprosto dokonale, ale dají zřejmě spoustu práce hlavně retušérům.

Kate vyjela s manželem Jamiem Hincem na romantickou dovolenou do Portofina, kde si užívají jen sebe samých. Modelku paparazzi nachytali v titěrných plavečkách, v nichž má postavu značně povadlou a nechybí ani celulitida na zadku.

Zdroj z jejího okolí potvrdil magazínu Closer, že Moss není svou figurou bůhvíjak nadšená: „Kate je šťastná, že je hubená, ale táhne jí na čtyřicet a cítí, že není tak pevná s vyrýsovanými svaly, jak bývala.“ Nejspíš už to nechce jen válení u bazénu, jak předváděla s manželem v Itálii, ale i trochu sportu.

Máte hezčí dekolt, než Kate Moss? Přihlaste se do naší velké letní soutěže!





Autor:  evk

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.