Džambulka lákala lstivě Macuru: Pojedeme se milovat k moři! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Džambulka lákala lstivě Macuru: Pojedeme se milovat k moři!

Iveta se prý po únosu chtěla milovat.
Iveta se prý po únosu chtěla milovat. (Reprofoto TV Prima, koláž Ahaonline.cz)

Nešlo o platonický vztah. Zdeněk Macura (39), který byl s Ivetou Bartošovou (47) na »dovolené« v Itálii, přiznal, že mezi ním a zpěvačkou došlo i na sex.

Macura a Bartošová si při svém pobytu v Itálii neužívali pouze sluníčka a nemocničního prostředí, kam musela být zpěvačka dvakrát převezena kvůli velkým bolestem hlavy. Macura se deníku Aha! svěřil, že byli víc než kamarádi.
„Ivetka říká, že jsme přátelé. My jsme ale spíše takoví kamarádi, o kterých by raději nikdo neměl vědět,“ byl tajemný Macura. A když jsme se muže, kterému prý Iveta říkala něžně i miláčku, zeptali, zda došlo i na sex, zareagoval rozpačitě: „Nějaký intimnosti byly. Tedy spíš ze začátku.“


Podle Macury byla zpěvačka ze strany svého partnera Josefa Rychtáře (55) v tomto směru dost zanedbaná a u moře si nepřála jenom opalovat. „Říkala mi, že pojedeme k moři a budeme se milovat. Ale u toho moře měla ty bolesti, takže došlo jen na nějaké intimnosti, ale nerad bych to dál rozváděl,“ dodal s rozpaky Macura, který se zpěvaččina těla dotýkal téměř každý den, protože jí pomáhal s oblékáním. A to včetně plavek, které jí díky šeru v hotelovém pokoji oblékl obráceně.



Přečtěte si
marie60
18. 7. 2013 • 18:06

Asi brzy vyjde o nich nějaká kniha a nebo natočí nekonečný seriál jak je Dallas. Ach jo. Z.M třes se, Iveta tě chce strčit do báně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.