Odměna pro zachráněnou Džambulku: Litr vína od Pepy! Martucci zveřejnil důkaz, který Rychtářovi zlomí vaz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Odměna pro zachráněnou Džambulku: Litr vína od Pepy! Martucci zveřejnil důkaz, který Rychtářovi zlomí vaz!

Iveta dostala za odměnu litr vína
Iveta dostala za odměnu litr vína (koláž Ahaonline.cz)

Domenico Martucci těžce nese, že jeho plán na záchranu Ivety Bartošovou zkrachoval. Zuboženou zpěvačku se teď snaží varovat před Josefem Rychtářem, který hazarduje s jejím životem.

Když Rychtář násilím vnikl do domu Martucciho v italském Peschici a odvedl Bartošovou, která jej prosila o pomoc, Domenicovi to příliš nevylepšilo renomé. Italský hrabě se ovšem brání a touží Rychtáře zlikvidovat.

Po fotkách popírajících lži, že Iveta byla v jeho domě držena násilím, přichází další odveta. Martucci Rychtáře varoval, že pokud Ivetu okamžitě nepošle na léčení, zveřejní kontroverzní materiál. Domenicovi už došla trpělivost a serveru Prásk poskytnul video, na němž Ivetě v hojném množství podává alkohol.

Jen pár okamžiků poté, co Iveta dostala kvůli špatnému zdravotnímu stavu kapačku a byla jí zamítnuta cesta do Česka, jí Rychtář během chvíle dopřál celkem litr vína.

Přečtěte si
lillyli
17. 7. 2013 • 10:22

janapi
17. 7. 2013 • 09:16

Vy jste to nepochopili? Rychtář nemá pořádně ukončené ani základní vzdělání a když se probíraly jednotkové převody-zrovna chyběl. Takže pro něj "decka" je stejné jako "litr". Kdyby Rychtář uvažoval-tak bude raději Ivetu držet střízlivou-kdežto "nadrátovaná" vykecá i to-co neví! Jenže ve stavu střízlivém by jí zas nemohl tak oblbovat!

potwoorka
17. 7. 2013 • 08:19

To je naprosto přesné. Už proto by se měla okamžitě léčit. Ale do léčebny vezmou člověka jen, když "nenafouká". Tedy za střízliva. MUSÍ s tím přestat, jinak zemře. V léčebně by si s abstinenčními příznaky pod odborným dohledem poradili. Ale dávat Ivetě úmyslně "cucíky" alkoholu a nic jiného s ní nedělat je přímo zločin.

potwoorka
17. 7. 2013 • 08:13

Taky si myslím, že ji Rychtář v tomto stavu uměle udržuje. Nemá kde bydlet a normální ženská v normálním stavu by ho vyhodila na ulici a toho se on bojí. Proto volí zastrašovací taktiku a fyzické násilí. Proto jí nalejvá. A držet v šachu závisláka je celkem jednoduché. Začíná mi jí být opravdu líto. Ona to sama nezvládne a ze strachu Rychtáře neudá. Měla by se jít léčit. A "cucíky" alkoholu jsou pro závisláka cesta do pekla. Každej odborník na závislost vám řekne, že jedině absolutní abstinence je řešení. Napřed musí absolvovat pod lékařským dohledem detox - při tom podávají pacientovi na zmírnění abstinenčních příznaků léky. Měla jsem tam příbuzného. Opakovaně zredicivoval a až po čtvrtém pobytu v léčebně to vyšlo. Teď abstinuje rok, ale musí se tzv. doléčovat - poctivě chodí na Anonymní alkoholiky každý týden a drží se. Chce to vůli a dobré domácí zázemí. To druhé Iveta rozhodně nemá. Škoda. Byla to fajn zpěvačka.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.