Co astrologové prozradili o královském miminku? Bude to citlivá duše a umělec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Co astrologové prozradili o královském miminku? Bude to citlivá duše a umělec!

Vévodkyně Kate s princem Williamem.
Vévodkyně Kate s princem Williamem. (Profimedia.cz)

Z královského syna vyroste člověk s vysokou úrovní emoční inteligence, odhadují astrologové. Malý princ nebo princezna z Cambridge je podle zvěrokruhu Rak. Kdyby se však narodil dnes, měl by ve znamení Lva.

Astroložka Susan Millerová uvedla, že královský potomek bude citlivou duší, která přikládá velký význam rodinným vztahům a tradicím. „Domov a rodina je pro malé Raky vším,“ řekla Susan a dodala: „Často pracují v rodinné firmě a monarchie je vrcholnou rodinnou firmou. Bude v sobě mít citovou uměleckou strunu a vysokou emoční inteligenci.“

Rak jako táta

Britská astroložka a jasnovidka Mystic Meg předpověděla, že dítě bude mít mimořádnou představivost. „Děti narozené ve znamení Raka oslňují unikátní imaginací a uměleckým talentem. Vytvářejí si také poutá oddané lásky,“ řekla Mystic Meg.

Jako Rak se narodil i William, jeho matka princezna Diana (36) a také Williamova nevlastní matka Camilla, druhá manželka prince Charlese.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.