Soutěž SEXY DEKOLT začíná: Hrajeme o 30 000 Kč! Přihlaste se hned teď! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Soutěž SEXY DEKOLT začíná: Hrajeme o 30 000 Kč! Přihlaste se hned teď!

Kdo má nejkrásnější dekolt Česka?
Kdo má nejkrásnější dekolt Česka? (Profimedia.cz)

Konečně je tu soutěž pro dívky a ženy, při které není třeba mít míry 90-60-90, trápit se hlady, dřít v posilovně a utrácet za solária. Nová soutěž má jediný cíl: najít nejpřitažlivější dekolt Česka. Pro jeho majitelku je připravena atraktivní finanční výhra!

Tradiční soutěže krásy kladou neskutečnou spoustu omezení. Zpravidla musíte poslat fotku celé postavy, váš věk nesmí přesáhnout určitou hranici a podobně. Ve výsledku to znamená, že šanci mají jen mladičké dívky, které se svléknou do plavek a předvedou své míry 90-60-90. Není to už trochu nuda?

PŘIHLASTE SE DO SOUTĚŽE. KLIKNĚTE ZDE!

Sexy dekolt je skutečnou chloubou každé ženy. A je jedno, zda má pár kilogramů navíc a doma už třeba dvě děti. Dokonalý výstřih dokáže přitáhnout oči nejen mužů, ale nebudeme si nic nalhávat, také žen. Ceníme si zpravidla rafinovanosti, pravidelnosti, někteří pánové mají slabost hlavně pro plné dekolty. Zkrátka a dobře, každému se líbí něco trochu jiného. A právě proto je tu zbrusu nová soutěž, která odmítá většinu používaných omezení a nabízí šanci všem. Hledá se nejkrásnější dekolt tohoto léta!

Kdo soutěží?

Všechny dívky a ženy. Jedinou podmínkou je plnoletost. Kompletní pravidla najdete ZDE.

O co se hraje?
Ceny jsou výhradně peněžní. Nejúspěšnější fotka získá 15 000 Kč, druhá v pořadí 10 000 Kč, snímek na třetím místě pak 5000 Kč. Připravené jsou také finanční ceny pro hlasující. Více o cenách najdete ZDE.

Jak se přihlásit?
Stačí se zaregistrovat ZDE, nahrát fotku a vyplnit pár informací.

Jakou fotku poslat?
Samozřejmě co možná nejpřitažlivější! Na fotce, ať už z fotoaparátu nebo mobilního telefonu, musí být výstřih a také obličej soutěžící. Ta může být v plavkách, spodním prádlem, sexy topu, případně klidně nahoře bez. Záleží jen na odvaze a chuti. Není třeba foto celé postavy, hledáme přece sexy dekolt!

Sexy dekolt

Jak se bude hlasovat?
Hlasování je složené ze dvou kol. Až do 21. srpna probíhá internetové hlasování, následuje SMS hlasování ze kterého vzejde vítězka!

Jak zvýšit své šance?
Kromě toho, že zvolíte fotku, kterou hlasující lidově řečeno posadíte na zadek, je také dobré upozornit na svou účast v soutěži také kamarády a známé. Každý hlas vás posune blíž výhře. Můžete dát také vědět svým známým na facebooku a vyzvat je, aby pro vás hlasovali.

FACEBOOKOVÉ STRÁNKY SOUTĚŽE SEXY DEKOLT NAJDETE ZDE.







Autor:  ph

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.