Plány Bartošové po italské dovolené: Teď musí odpočívat, léčení jde stranou… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Plány Bartošové po italské dovolené: Teď musí odpočívat, léčení jde stranou…

Iveta miluje odpočívání
Iveta miluje odpočívání (koláž Ahaonline.cz)

Když Josef Rychtář vyrazil na záchranou misi do Itálie, sliboval, že pokud Ivetu Bartošovou najde, ihned ji pošle na léčení. Jejich vztah ovšem po dramatických událostech dostal nový impuls a nepříjemné povinnosti jsou odsunuty na dobu neurčitou.

Většina lidí si jezdí do k moři odpočinout, ale Džambulka je natolik specifickou osobou, že pro ni pozemské zvyklosti neplatí. Týden v Itálii, během něhož se stačila povalovat na pláži se Zdeňkem Macurou i skotačit ve vlnách s Josefem Rychtářem, ji natolik zruinoval, že musí opět nabírat síly.

Iveta v tom má bohatou praxi, protože v posledních letech nic jiného nedělá. Dříve, než se ale vypraví na slíbenou dovolenou do Dubaje, bude si muset odpočinout. Nikoliv však v léčebně, ale doma, kde jí bude Pepa věrně sloužit.

„V nejbližších dnech s Ivetou zajdeme k českému lékaři, který ji kompletně vyšetří a sepíše lékařskou zprávu, z níž vyjdeme. Bude to pro nás doporučení, jak a kdy nastoupit léčbu. Myslím, že to ale bude minimálně měsíc trvat. Iveta si musí v první řadě odpočinout a dát se do pořádku. Je zesláblá, takže to znamená hlavně pravidelnou stravu a odpočinek," řekl Rychtář pro web Prásk.

Všem je zřejmé, jak bude toto odpočívání vypadat, protože podle Macury Iveta nevydrží ani hodinu bez svého oblíbeného »čucíka«. Alkoholem je nejspíš míněna ta pravidelná strava…

 



Přečtěte si
illis
16. 7. 2013 • 19:03

Takového dementa nemá Iveta zapotřebí, zviditelňuje se na ní od začátku, kam až ji dostal vidíme všichni. Hotové neštěstí potkat takového vypatlance . Ivetu by měla její rodina bez rozpaků a vyčkávání odvézt do léčebny a nechat skutečně dostatečně dlouho v péči odborníků, aby se z toho dostala. Rychtáře vyhnat z její vily, tam nemá co dělat, jen Ivetě škodí . Záměrně její léčbu odkládá, on totiž nepotřebuje, aby byla v pořádku, jemu vyhovuje, že je na něm Džambulka závislá .

drazic
16. 7. 2013 • 17:32

Může mi někdo vysvětlit co ta ženská dělá tak namáhavyho (kromě chlastani ) , že si musí neustále odpocívat ? a stejně ji bude dál nalivat , aby náhodou neumrela na abstak ( pěkná kravina mimochodem ).

hejhej
16. 7. 2013 • 14:50

lidusko: Tak tam vlítní a pokus se o to.Bratr je na Moravě a nemá záruku, že by byl vpuštěn, stejně, jako nepustila svou matku.A přátele, ty už dávno nemá, ti, co to s ní mysleli dobře odkopla, pomluvila a pošpinila.

hejhej
16. 7. 2013 • 14:47

lillyli: naprostý souhlas

hejhej
16. 7. 2013 • 14:43

Debilní Rychtář ordinuje:zajít k lékaři, který a kompletně vyšetří. A co si blbec mysíl, že udělají na psychiatrii,elkoholičku detoxují, vyšetří, nasadí protialkoholní léčbu. Takového primitiva, jako se Rychtář se najde těžko a proto mu bulvár dává tak velký prostor.Oni v bulváru vědí, že se čtenáří potřebují zasmát.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.