Zhýčkaná Džambulka: Zavaž mi střevíček, služko! Teď je to na Pepovi… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Zhýčkaná Džambulka: Zavaž mi střevíček, služko! Teď je to na Pepovi…

Iveta Bartošová si užívala servis služky
Iveta Bartošová si užívala servis služky (facebook)

Iveta Bartošová (47) se po strastiplném výletu do Itálie vrátila zpátky do Prahy, ale tím její příběh rozhodně nekončí. Ukázalo se, že je kolem ní spousta lží.

Zpěvačka, které dnes nikdo neřekne jinak než Džambulka, si ráda vymýšlí, a její milenec Rychtář jí vždy vše ochotně uvěří. Inspirovala se tak příběhy trýzněných princezen a jako interpretka Tří oříšků se do jedné z nich stylizovala. U rodičů Domenica Martuccijo našla ve zuboženém stavu azyl, ale tvrdila, že je zde násilím držena.

 

Po vysvobození Rychtářem, u něhož asistovala i policie, vše nasvědčovalao tomu, že Pepa je skutečný hrdina. Domenico Martucci se ovšem brání, že Džambulka zneužila jeho dobrý úmysl.

„Zatímco ostatní mají právo zdevastovat dveře mého domů, vniknout do soukromého vlastnictví, vyděsit a urážet moji matku a děti služky, já nemám právo se bránit z nechutného obvinění, že Iveta byla u mě držena nedobrovolně?“ postěžoval si Domenico na facebooku a dodal fotky jako důkaz.

Bartošová na nich rozhodně nevypadá jako v zajetí. Usmívá se na všechny strany a očividně ji uspokojuje, když ji služka obskakuje. S blaženým výrazem si tak nechá obouvat boty a ke štěstí jí chybí snad jen sklenička alkoholu. Je vidět, že Džambulka je zvykla na nadstandardní servis a vyžaduje prvotřídní péči.



Přečtěte si
dmdm
16. 7. 2013 • 07:45

já už bych se v tom to případě nedivila ničemu -oni někdy na jaře tvrdili ,že chystají nějaký super projekt na léto ....tak aby nakonec na podzim nevystoupili ,neuklonili se a nečekali na potlesk ,případně českého lva...

danamarie
15. 7. 2013 • 22:41

k dmdm: to může docela dobře být pravda a doteď mne to vůbec nenapadlo.

dmdm
15. 7. 2013 • 20:44

zastávala jsem se jí, i v těchto diskuzích ,kdo je čte, tak ví,ale po tom ,co všichni předvedli za divnou hru,která je snad měla zviditelnit ,nebo jim vydělat ,nebo já nevím co... nerozumím tomu-přijde mi to celé divné ,jak zaplacená ,domluvená ,sehraná reality shou pro novináře v okurkové sezoně..no každopádně už mě osud Džam-bumbalky-trochu jsem si ji přejmenovala nezajímá.

bibs_7
15. 7. 2013 • 16:52

setug, ak sú to 2 rozdielne osoby, to potom znamena, ze si Domenicova matka na fotografovanie poziciava od slúzky jej kalhoty aj triko?

franckajagrova
15. 7. 2013 • 15:27

podle oblečení jsou stejné

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.