Exmanžel Bočanové Mráz promluvil: Za rozvod může Mahulena! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Exmanžel Bočanové Mráz promluvil: Za rozvod může Mahulena!

Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová (koláž Ahaonline.cz)

Když se před čtyřmi lety rozpadlo manželství herečky Mahuleny Bočanové (46) a podnikatele Viktora Mráze (46), všichni to dávali za vinu Viktorovi. Byl to totiž on, kdo se krátce po rozchodu začal objevovat po boku zpěvačky Marty Jandové (39). Mráz ale poprvé po letech prolomil hráz mlčení. Tvrdí, že vina je na straně Mahuleny!

Co se tedy v manželství, které na oko vypadalo zcela idylicky a z něhož vzešla dcera Marinka (12), vlastně stalo? „Když ta holka s vámi nechce být a chce žít nějak jinak, tak se nedá nic dělat a člověk jí to má umožnit,“ svěřil Mráz serveru idnes.cz tajemství, které mělo zůstat navždy skryto.


Mahulena přitom donedávna tvrdila, jak ji rozvod s Mrázem »zdecimoval«. Exmanžel je ale přesvědčen, že to nebylo jeho vinou. „Já to tak vidím, ale Mahulena to bude vidět jinak,“ míní podnikatel. Vyjádření Bočanové se deníku Aha! nepodařilo získat, protože nebrala telefon a neodpovídala na sms.



Přečtěte si
ivoadler
8. 8. 2013 • 17:19

Mahulena je takový "veselá". Ne každý na to má žaludek.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.