Krytináře počůral pes! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Krytináře počůral pes!

Jiří Krytinář s Deniskou, jejíž pes mu počůral botu.
Jiří Krytinář s Deniskou, jejíž pes mu počůral botu.

JIHLAVA – Zpěvák Michal Hudček (27) a herec Jiří Krytinář (58) byli hlavními hvězdami 1. ročníku chritativního koncertu Optokon, který se konal v jihlavském kulturním domě za účasti dětí z tamních dětských domovů.


Večerem provázeli zpěvák a imitátor Libor Petrů a Kateřina Wich. Dětskou pěveckou soutěž ovšem moderoval Krytinář spolu s devítiletou Deniskou. Když mu Deniska na pódiu řekla, že dostala od Ježíška štěně, které na ni čeká v zákulisí, náš nejmenší herec ji vyzval, aby ho přivedla na pódium a ukázala dětem. „A milé štěně se mi přímo na pódiu vyčůralo na botu. Kliknutím zvětšeteTřeba teď povyrostu, vždyť jsem stejně vysoký jako tady Deniska,“ vzal příhodu s humorem Krytinář. Šek na dvě stě tisíc korun dostala od ředitele firmy Optokon Jiřího Štefla náměstkyně jihlavské nemocnice Eva Semrádová. S prázdnou neodešly ani děti z dětských domovů, které dostaly spoustu dárků.


Autor: (gra)
Foto pro Aha!: Kateřina Wich

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.