Erbová a Řepka v nouzi: Půl roku jsme bez výplaty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Erbová a Řepka v nouzi: Půl roku jsme bez výplaty!

Vlaďka Erbová a Tomáš  Řepka
Vlaďka Erbová a Tomáš Řepka (Foto pro Aha! – Jan Tůma pro Koralline)

Byli dlouho zvyklí na život v luxusu a teď si musí utahovat opasky. Silikonová modelka Vlaďka Erbová (31) a fotbalový bouřlivák Tomáš Řepka (39) žijí už delší dobu pouze ze svých úspor.

„Půl roku jsme oba byli úplně bez výplaty,“ svěřila se Erbová v pořadu TOP STAR. Její partner totiž po pouhých dvou měsících odešel z postu sportovního ředitele druholigového Mostu a možná právě cholerickému jednání, které pro něj tak typické, už nemůže delší dobu zakopnout o žádnou práci.

 

„Tomáš se mi vždycky smál, že jsem sysel. A teď je najednou rád,“ vysvětluje modelka výhody svého šetření a spoření. Teď zřejmě doma drží kasu ona a dokonce se pokouší o prodej luxusního domu, ve kterém pár doposud bydlí. Erbová se přitom nemusí postarat jenom o nezaměstnaného fotbalistu, ale i své děti Viktorku a Marcuse.

Výdaje má přitom rodina poměrně velké. Tomáš Řepka přivykl k životu v luxusu a těžko se drží zkrátka. „Že nebude věčně vydělávat miliony, něco bude stát rozvod a má dvě děti z předchozího vztahu, s tím snad musel počítat dopředu on sám,“ uzavírá modelka.á s Tomášem Řepkou.



Autor:  mpa

Přečtěte si
hillaarkaa
16. 7. 2013 • 09:31

Koukám,cikánský admin tu řádil jak černá ruka

jecmen44
13. 7. 2013 • 22:15

řidiče tramvaje??.......tam by neprošel na psychotestech už vidím ty titulky? Magoṛ v tramvaji nechtěl pokračovat v jízdě a tvrdil, že má píchlou pneumatiku.

na-cou
13. 7. 2013 • 13:18

Milionáři chudáci. Celou dobu se chlubí co všechno mají a jak si žijí. Teď žijí ze svých úspor už několik měsíců, mají alespoň z čeho. Matky samoživitelky žijí někdy i několik let bez alimentů, které jim dluží otec dětí, žijí jen z malé mateřské a musí vyžít. Tak co si ti boháči o sobě myslí, že je bude někdo litovat? Myslím že naopak.

britva
13. 7. 2013 • 09:50

když padnou tihle dva až na úplné dno, tak mi to bude naprosto jedno když chtějí výplatu, tak ta romka může jít dělat uklízečku a ten starej fotbalista třeba řidiče tramvaje

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.