Macura má ďábelský plán: Ivetě nepomůže léčebna, ale pravá láska… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Macura má ďábelský plán: Ivetě nepomůže léčebna, ale pravá láska…

Zdeněk Macura už ví, jak Ivetu zachránit
Zdeněk Macura už ví, jak Ivetu zachránit (koláž Ahaonline.cz)

Nevyzpytatelné chování Ivety Bartošové je těžkou zkouškou pro všechny lidi v jejím okolím. Zdeněk Macura má ovšem podporu až v těch nejvyšších místech a vymyslel, jak nebohou zpěvačku zachránit.

Macura si umanul, že Ivetu spasí, aniž by tušil, jak obrovskou pro něj bude tento úkol zkouškou. Momentálně s sebou Bartošovou táhne jako břímě po Itálii a uniká Josefu Rychtářovi, který by Ivetu rád dostal zpátky do své náruče.

Fanoušek se srdcem na pravé místě Macura nevyslechl varování před tragickým stavem Bartošové a odmítá ji poslat na odvykací léčbu. Po ránu byl totiž osvícen a pochopil, že svět není o chlastu, ale o lásce.

„Při ranní procházce po pláži jsem pochopil, že lásku je potřeba ctít jako nejvyššího ducha. Udělal jsem chybu, že jsem se nechal stresovat a zastrašovat. Z okolí byla snaha vzrůstající květinku lásky pošlapat, ale i pár snah ji chránit,“ podělil se Macura serveru Super.cz o své poznatky.

Zdeněk je teď podobně jako svého času Václav Havel přesvědčen o tom, že láska zvítězí nad všemi nepravostmi. Doufejme, že jeho city budou silnější, než Ivetina chuť po alkoholu. Boj to bude těžký, ale léčitel Zdeněk Macura zajisté ví, co dělá...



Přečtěte si
hejhej
11. 7. 2013 • 18:29

oxalis: Každý fanatik je blbe, nezáleží na vzdělání

j_cechy
11. 7. 2013 • 14:12

Už s nima běžte do řiti!!!!!!!!!!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.